سرپرست وزارت زراعت با مسوولان بانک جهانی در مورد پروژه‌های زراعتی صحبت کرد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۱۷:۴۸
دکرنې وزارت سرپرست دنړيوال بانک له چارواکو سره دکرنيزو پروژو په هکله خبرې وکړې


۲۴ عقرب ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در یک کنفرانس ویدیویی، با مسوولان بانک جهانی در مورد چگونه‌گی بسته‌شدن پروژه‌ی ذخایر استراتژیک، ختم پروژه ملی باغداری و مالداری «NHLP»، بررسی وضعیت پروژه‌ی اضطراری رشد زراعت و مصونیت غذایی «EATS» ‌و آماده‌گی‌ها برای شروع پروژه‌ی امید گفت‌وگو کرد.
سرپرست وزارت زراعت در این کنفرانس ویدیویی، از همکاری بانک جهانی در تمویل پروژه‌ها و همکاری با پروژه‌های وزارت زراعت تشکر کرد و گفت که پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری یک پروژه‌ی حیاتی و مطابق با نیاز امروز در کشور بود. آقای احدی در این مورد، خواستار ایجاد پروژه‌ی بدیل برای پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری شد.
هم‌چنان سرپرست وزارت زراعت راجع به بسته شدن پروژه‌ی ذخایر استراتژیک سخن گفت و افزود که ضرورت جدی وجود دارد و امید دارد تا پروژه‌ی ذخایر استراتژیک دوباره به کارش آغاز کند.
در همین حال، امان علیم‌زی مسوول سکتور زراعت در دفتر بانک جهانی در افغانستان و شماری دیگر از مسوولان این نهاد، در قسمت تطبیق پروژه‌ها ابراز خوش‌بینی کردند و اعلام داشتند که نیاز است در زمینه‌ی تقویت و تطبیق پروژه‌ها گفت‌وگوهای بیش‌تری صورت بگیرد تا زمینه‌ها برای بهبود کار پروژه‌ها فراهم شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۱۷
Background image

افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که حاصلات خربوزه و تربوز امسال در این ولایت افزایش یافته و به بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ متریک‌تُن رسیده است.
در سال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۸:۵۰
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل

 

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با آقای نندا ایوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا مقیم کابل، دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۲۰
Background image

آغاز توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های نیازمند در ولایت غور

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولایت غور از سوی دفتر ولایتی افغان اید، در همکاری و هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز. . .

بازگشت به خبرها