ساحه کشت نبات هنگ غوزه در ولایت کندز افزایش یافته است

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۱ - ۱۱:۳۵
ساحه کشت نبات هنگ غوزه در ولایت کندز افزایش یافته است

۲۱ حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی امان الله حسن ریس زراعت ولایت کندز می‌گوید که سطح کشت نبات هنگ غوزه نسبت به سال گذشته افزایش و رونق یافته است.
به گفته مسوولان ریاست زراعت در ولایت کندز بیشتر از 1000 هزاران هکتار زمین هنگ  کشت گردیده است که سالانه 100 صدها کیلو گرام شیره هنگ غوزه نیز تولید می‌گردد. 
 دلیل عمده افزایش سطح کشت و تولید شیره هنگ غوزه در ولایت کندز همکاری فنی و تخنیکی ریاست زراعت ولایت کندز با دهاقین و تشویق آن‌ها، مساعد بودن آب و هوا و زمین‌های مناسب کشت می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
Background image

نظارت از تطبیق برنامه پول در بدل کار در ولسوالی ینگی‌قلعه

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند تطبیق برنامه «پول در بدل کار» در ولسوالی ینگی‌قلعه نظارت به‌عمل آورد. این برنامه در پنج ساحه مختلف با همکاری دفتر کنسرن. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۰
Background image

آغاز انتقال نهال‌های مثمر به ولایت دایکندی در آستانه سال جدید

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی به پیشواز سال ۱۴۰۵ هـ.ش، روند انتخاب، کشیدن و انتقال نهال‌های مثمر تصدیق‌شده و لیبل‌دار را از قوریه‌های معیاری آغاز کرده است.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

بازگشت به خبرها