زمین‌های تصرف شده کانال ننگرهار بررسی، تثبیت و پس‌گرفته می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۸ - ۱۰:۱۳
زمین‌های تصرف شده کانال ننگرهار بررسی، تثبیت و پس‌گرفته می‌شود

۸ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی  پیرامون بررسی و تثبیت زمین‌های تصرف شده توسط  مهاجران و بیجاشده‌گان داخلی مسکن‌گزین در ساحه که ملکیت کانال ننگرهار است در وزارت زراعت دایر شد.
این جلسه  مطابق به هدایت ریاست الوزاری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت و روسائی از وزارت سرحدات، اقوام و قبایل و وزارت مهاجران و عودت کننده‌گان دایر شد تا مهاجران مسکن گزین در زمین‌های کانال ننگرهار سروی و تثبیت گردد.
زمین های ساحه کانال ننگرهار از سوی اشخاص و افراد تحت نام کوچی، ناقلین و بی جا شده گان داخلی تصرف گردیده و زمین های تحت تصرف ریاست کانال ننگرهار کاهش یافته و به این دلیل عواید ریاست کانال ننگرهار نظر به طرحی که  ریاست کانال ننگرهار ساخته شده است کمتر می باشد.
بدین منظور کمیته جهت بررسی موضوع تعین گردیده بود  که از سوی کمیته متذکره تثبیت شد که زمین‌های به گونه غیر قانونی تصرف گردیده و باید دوباره به کانال ننگرهار واگذار شود تا آن را آباد ساخته و عواید کانال ننگرهار را بلند برود؛ اما متصرفین زمین‌های کانال ننگرهار به رهبری امارت اسلامی افغانستان از نداشتن جای بودوباش و مسکن شکایت کردند که به اساس آن شکایت ریاست الوزاری امارت اسلامی افغانستان کمیته‌ای را به سرپرستی مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت با اشتراک معینان وزارت‌های سرحدات اوقوام و قبایل، عودت مهاجرین  و مسوولان ادارت ذیربط تعین کرد تا پس از سروی متصرفین ساحه کانال ننگرهار تثبیت نمایند که در مجموع چند خانواده در آنجا وجود دارد.
به منظور تعقیب موضوع اولین  جلسه کمیته تخنیکی تعین شده از سوی رییس الوزارای امارت اسلامی افغانستان برگزار و در آن فیصله شد تا یک طرزالعملی ترتیب گردد و بر اساس آن تثبیت شود که چه تعداد از اشخاص زمین‌های کانال ننگرهار را تصرف کردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها