ریاست زراعت هرات از کشت‌زارهای گندم اصلاح‌شده تفتیش می‌کند

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۶:۲۲
ریاست زراعت هرات از کشت‌زارهای گندم اصلاح‌شده تفتیش می‌کند

۵ثور ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که برنامه تفتیش دومی کشت‌زارهای گندم را که بنام «تفتیش قبل از نهایی مزارع» یاد می‌شود، آغاز کرده است.
در این برنامه از کشت‌زارهای دهقانان قراردادی که برای شانزده نهاد تولیدکننده تخم‌های گندم اصلاح‌شده در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، کشک‌ رباط سنگی، زنده‌جان، غوریان و پشتون‌زرغون تولید می‌کنند، تفتیش می‌شود.
مساحت این کشت‌زارها به ۱۱هزار و ۸۱۰.۴ جریب زمین می‌رسد.
هدف از تفتیش قبل از نهایی کشت‌زارهای گندم، حصول اطمینان از تفتیش قبلی، تشخیص نباتات دیگر یا «آف تایپ» و تجویز «روگینگ آن»، تشخیص گیاهان هرزه، بررسی امراض بناتی خصوصاً که توسط تخم انتقال می‌شود و ارایه مشوره‌های تخنیکی برای دهقانان قراردادی در مورد مراحل آبیاری، پاک‌کاری مزرعه از علف‌های هرزه، پاک‌کاری مزرعه و تولید تخم‌های اصلاح شده با کیفیت مطابق به استندردها و معیارهای قبول شده می‌باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۲۷
Background image

فصل برداشت پیاز آغاز شد

هفته‌نامه‌ی دهقان | محمد تمیم صدیقی 
افغانستان دارای اقلیم مناسب جهت رشد و پرورش پیاز است. پیاز در ساحات هموار و مرتفع كشت می‌شود و برای نشو و نموی خود به درجه حرارت مناسب، رطوبت نسبی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۷:۲۹
Background image

برگزاری جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری

۲۰ اسد ۱۴۰۰
جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری، با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و وحیدالله یوسفی رییس عمومی سیستم معلوماتی نشانه‌های جغرافیایی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

۲۰ اسد ۱۴۰۰
امسال، میزان حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.
بغلان برای رشد و پرورش بادنجان رومى، آب‌ و هوای مناسب دارد و در طی. . .

BACK TO NEWS