ریاست زراعت دایکندی درباره فعالیت‌های زراعتی امسال به باشنده‌گان ولسوالی‌های میرامور و شهرستان معلومات داد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۸ - ۹:۴۵
ریاست زراعت دایکندی درباره فعالیت‌های زراعتی امسال به باشنده‌گان ولسوالی‌های میرامور و شهرستان معلومات داد

۷ جدی ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در سفری به ولسوالی میرامور این ولایت، در جلسه‌ای به باشنده‌گان این ولسوالی‌های میرامور و شهرستان درباره فعالیت‌های امسال در عرصه‌ی زراعت، آبیاری و مالداری معلومات دادند.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت دایکندی، در این جلسه گفت که ساخت ۲۹ ذخیره‌گاه کچالو، ۴۱ ذخیره‌گاه پیاز، هشت سردخانه‌ی سیب و هم‌چنین توزیع ۴۵ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم، شش‌هزار و ۵۳۹ کیلوگرام پیاز زعفران برای ساخت ۱۳ مزرعه‌ی نمایشی، ۴۰ سبزخانه برای تولید سبزیجات، ساخت ۵۹۵ جریب باغ مختلف‌ و عصری، تطبیق ۲۳ هزار و ۱۲۰ دوز واکسین بروسلوز، کنترل آفات نباتی در مناطق مختلف ولسوالی‌های میرامور و شهرستان، آموزش‌دهی به دهقانان و شاخه‌بُری درختان میوه از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های امسال می‌باشد.
او گفت برخی از مؤسسات نیز در عرصه‌های مدیریت چراگاه‌ها، احیای جنگل‌ها، ساخت قوریه، کاشت علف و گیاهان طبی، ایجاد گل‌خانه در دو ولسوالی شهرستان و میرامور و همین‌طور تجهیز فابریکه‌های لبنیات، پروسس بادام، اعمار و تجهیز فارم گاوداری، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیایی فعالیت داشته‌اند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۶:۹
Background image

رئیس مالداری وزارت زراعت به‌منظور تقویت بخش مالداری و حل مشکلات به ننگرهار سفر کرد

۱۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
یک هیأت تخنیکی به رهبری مفتي ذاکرالله ذاکر، رئیس خدمات مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور ارزیابی، تقویت و تشخیص و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۹:۵۸
Background image

جلسه هماهنگی با اعضای اتحادیه قوریه‌داران در تخار برگزار شد

۱۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور تقویت هماهنگی، تنظیم فعالیت‌های تخنیکی و ارتقای کیفیت تولید نهال در ولایت تخار، جلسه هماهنگی با اعضای اتحادیه قوریه‌داران و مسئولان تخنیکی ریاست زراعت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۵:۲۰
Background image

برای ۳۰ تن مالدار در ولایت فراه خوراکه حیوانی «کنجاره» توزیع شد

۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۳۰ تن مالدار در مرکز ولایت فراه و ولسوالی پشت‌رود، خوراکه حیوانی «کنجاره» به‌منظور چاق‌سازی بره‌ها توزیع شد.
این برنامه با تلاش و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها