ریاست زراعت بلخ به دوصد خانم نیازمند کمک کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۱ - ۱۱:۵
کارکردهای امسال وزارت زراعت در بادغیس

۱۱جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، از طریق پروژه‌های زراعتی و موسسات همکار، به دوصد خانم نیازمند در ولسوالی‌های شولگر، خلم، بلخ، نهرشاهی و دهدادی این ولایت کمک زراعتی کرد.
این کمک‌ها شامل لوزام تولید سمارق، گوسفند، چوچه مرغ‌های زراعتی با مواد اولیه مورد ضرورت آن و تخم گندم می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۲۲
Background image

اطلاعیه:

به تمام اشخاص حقیقی و حکمی و شرکت‌هایی که پیش از فتح، با پروژه‌های SNaPP2 و CLAP وزارت زراعت، آبیاری و مالداری قرارداد داشته‌اند و تا اکنون حساب‌های خود را تصفیه نکرده‌اند، اطلاع داده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۲۲
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل شیردوشی در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ ، از روند آغاز پروسه توزیع وسایل شیردوشی به ۲۱ تن از افراد منتخب در ولسوالی دولت آباد بازدید کرد.
در جریان این بازدید،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۰:۲۹
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از قطعات نمایشی ولسوالی چهار بولک بلخ


۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی به رهبری مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از قطعات نمایشی نباتات پنبه‌دانه، جواری و ماش در ولسوالی چهار بولک بازدید کردند.
در. . .

بازگشت به خبرها