روز بیرق ملی مبارک!

naim.rezai
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۱۱:۱۷
روز بیرق ملی مبارک!

هفتم اسد، روز بیرق ملی را به تمام مردم افغانستان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
این روز پرافتخار، به‌عنوان نمادی از هم‌بسته‌گی مردم افغانستان و اقتدار کشور، برای ملت افغانستان اهمیت فوق‌العاده دارد؛ بدین جهت که این بیرق سه‌رنگ، چتر بزرگی است برای تمام مردم افغانستان. هرجایی که بیرق سه‌رنگ ما در اهتزار است، مردم در آرامش‌اند. توسعه کشور و وقار ملی در سایه‌ی این بیرق ممکن و میسر است. در سایه‌ی این بیرق، ملت واحد هستیم، سرزمین واحد داریم و از اقتدار ما نماینده‌گی می‌شود. همه‌ی مردم افغانستان با توجه به تفاوت‌های موجود، در زیر این بیرق به یک ملت تبدیل می‌شوند و بدین جهت همه در افراشته نگه داشتن آن تلاش می‌کنیم.
پاینده باد افغانستان، افراشته باد بیرق سه‌رنگ کشور!
داکتر انوارالحق احدی
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۴۲
Background image

آغاز نهال‌شانی و سروی باغچه‌های کوچک در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه نهال‌شانی در ولسوالی بگرام  ولایت پروان در بخش انکشاف علفچرها و جنگلات با حضور مولوی روح‌الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، آمر تنظیم منابع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۷
Background image

افتتاح رسمی دو پروژه بزرگ آبیاری در ولسوالی‌های خواجه‌موسی و خانچهارباغ فاریاب

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
دو پروژه مهم زیربنایی در بخش مدیریت منابع آب به‌هدف تغذیه آب‌های تحت‌الارضی و کاهش اثرات خشک‌سالی از از بودیجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف. . .

بازگشت به خبرها