رهمنود پروسه ثبت نهادهای تجارتی بانوان ریاست اقتصاد خانواده رونمایی شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۶ - ۱۵:۲۲
رهمنود پروسه ثبت نهادهای تجارتی بانوان ریاست اقتصاد خانواده رونمایی شد


۲۶قوس ۱۳۹۹
ریاست اقتصاد خانواده وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده‌ امریکا،USAID ، و وزرات زنان، طی برنامه‌ی از رهمنود پروسه ثبت نهادهای تجارتی زنان، در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری رونمایی کرد.
در این رهنمود نحوه‌ی ثبت و راجستر نهادهای خورد و کوچک تجارتی محصولات زراعتی که توسط بانوان راه‌اندازی می‌شود شرح داده شده تا بانوان بتوانند براساس آن تجارت خود را به پیش ببرند.
در مراسم رونمایی این رهنمود، نذیره رحمان معین تخنیکی وزارت امور زنان گفت: «بیشتر از یک‌سال می‌شود که وزارت زراعت به همکاری موسسهUSAID و وزارت زنان و هم‌چنان دیگر نهادهای همکار بالای یک رهنمودی که بانوان بتوانند تجارت خورد و کلانی را که راه‌اندازی می‌کنند ثبت و راجستر کنند. این رهنمود در توانمندسازی زنان بسیار کمک می‌کند تا فعالیت‌های‌شان را آغاز کنند و مطابق درخواست بازار بهترین محصولات را وارد کنند و حتا محصولات خود را در بازارهای جهانی نیز به نمایش بگذارند.»
عبدالناصر معاون برنامهRADP-East مربوط به اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا نیز در این مراسم رونمایی گفت: «امروز از این رهنمود به هدف سهم‌گیری بیشتر زنان در تجارت و هم‌چنان توانمندسازی بانوان این برنامه را راه‌اندازی کردیم. در آینده تصمیم داریم که آموزگارانی را موظف بکنیم تا به ولسوالی‌ها و ولایت‌های کشور بروند و به بانوان کشور تهیه محصولات را به شکل معیاری آموزش بدهند.»

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها