رئیس زراعت نورستان با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۱۵
د نورستان دکرنې رییس د ډنمارک د کډوالو شورا له چارواکو سره وکتل

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان مولوی محمد ولی محسن، با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک نشست هماهنگی برگزار کرد.
در این نشست، مسئولان این شورا در مورد فعالیت‌های جاری، برنامه‌های آینده و مشکلات موجود در ولایت نورستان، معلومات همه‌جانبه ارائه کردند. همچنان، پلان‌های خود را در زمینه تأثیرگذاری پروژه‌ها، آغاز برنامه‌های جدید بر اساس نیازهای مردم، و گسترش خدمات در بخش‌های زراعت، مالداری و آبیاری شریک ساختند.
رئیس زراعت نورستان از تلاش‌ها و فعالیت‌های این شورا قدردانی کرده و اطمینان داد که در راستای حل مشکلات موجود، همکاری همه‌جانبه با این شورا خواهد داشت. وی همچنان خواستار گسترش بیشتر پروژه‌های این نهاد شد تا به مشکلات دهاقین به‌گونه مؤثر رسیدگی صورت گیرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها