ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۱:۱۹
ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد


۲۱عقرب ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت بدخشان از تکمیل شدن کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در این ولایت خبر داده می‌گویند که این ذخیره‌گاه‌ها آماده بهر‌ه‌برداری است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی ۷۵ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۶ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت بدخشان ساخته است. کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها به تازگی به پایان رسیده و با آغاز بهره‌برداری از آن مقدار قابل ملاحظه‌ی پیاز و کچالو ذخیره می‌شود.
ساخت این ذخیره‌گاه‌ها ۶۶ میلیون و ۳۶۰هزار و ۸۹۹ افغانی هزینه برداشته که ۹۰درصد آن توسط وزارت زراعت و ده دیگر باقی مانده توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۵
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری در افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در کابل

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در منطقه خوشحال‌خان شهر کابل اشتراک کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

BACK TO NEWS