دیدار وزیر زراعت با وزیر مالیه 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳۱ - ۱۱:۱
دیدار وزیر زراعت با وزیر مالیه 

۳۱ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و هیئت همراهش با ملا محمد ناصر آخند وزیر مالیه دیدار و پیرامون ایجاد هماهنگی میان دو اداره جهت تطبیق پروژها در سکتور زراعت و مالداری و جمع آوری بهتر عواید این سکتورها گفتگو کردند.
در این دیدار که با حضور معینان و شماری از روئسای وزارت زراعت و وزارت مالیه برگزار شده بود در آن پیرامون ایجاد هماهنگی بهتر میان واحد‌های دومی دو اداره، تثبیت آنتن‌های مخابراتی در سطح کشور، تثبیت سرچشمه‌های جدید عایداتی و  جمع آوری عواید ملی و تثبیت باقیات گذشته به گونه شفاف بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در این نشست پس از بحث و تبادل نظر میان اشتراک کننده گان یک کمیته تخنیکی توظیف گردید تا پس از بررسی تخنیکی و مسلکی موضوعات مطرح شده اجراات اصولی را در مورد موضوعات بحث شده انجام دهند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۵:۴۵
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، اعضای شورای رهبری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۸:۴۳
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین گاوی در ولایت کاپیسا

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین (آبله پوستی گاوی) با هدف جلوگیری از شیوع این بیماری و حفظ سلامت مواشی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۸:۳۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول زون شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول زون شمال‌شرق سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، بر گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های مؤثر زراعتی، باغداری و. . .

بازگشت به خبرها