دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، شماری از رؤسا و مشاورین این وزارت نیز حضور داشتند. دو طرف در مورد گسترش همکاری‌های مشترک میان افغانستان و هندوستان در بخش‌های زراعت، آبیاری، مالداری، صادرات محصولات زراعتی و واردات وسایل و تجهیزات میکانیزه زراعتی بحث و تبادل نظر کردند. همچنان بر آغاز معاملات تجاری  میان اتباع دو کشور و تطبیق پروژه‌های زیربنایی زراعتی تأکید شد.
مولوی عطاءالله عمری در سخنانش گفت که افغانستان علاوه بر گذر از چهار دهه جنگ، از تغییرات اقلیمی نیز به شدت متأثر است و خشکسالی و آفات زراعتی کیفیت  و کمیت محصولات کشور را متضرر ساخته است. او افزود که نیاز است بالای تحقیقات علمی در زمینه پرورش ورایتی‌های مقاوم در برابر تغییر اقلیم کار صورت گیرد.
شازدافیر سفارت هندوستان در پاسخ، تعهد سپرد که کشورش در افغانستان با در نظر داشت امکانات، بالای طرحی کار می‌کنند که یک مرکز تحقیقاتی تحت عنوان «افغان–اندیا» ایجاد گردد و تلاش می‌نمایند که پروژه‌های جدید را نیز  تطبیق نمایند. وی همچنین وعده داد که برای ارتقای ظرفیت متخصصین وزارت زراعت، برنامه‌های آموزشی حضوری و آنلاین برگزار می‌شود.
وزیر زراعت در این دیدار خواستار همکاری هندوستان در زمینه تجهیز لابراتوارها، احداث چکدم‌ها و تقویت لابراتوارهای کنترول کیفیت مالداری و صحت حیوانی شد. او همچنان از جانب هندوستان خواست تا در تسهیل ویزه برای تاجران افغان که محصولات زراعتی و مالداری کشور را به هند صادر می‌کنند، همکاری لازم صورت گیرد.
در پایان، شازدافیر هندوستان اطمینان داد که موضوعات مطرح‌شده از مجراهای دیپلوماتیک پیگیری و در آینده نزدیک عملی خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها