دیدار وزیر زراعت با روساء ولایات  جوزجان و نورستان 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۸ - ۹:۵۶
دیدار وزیر زراعت با روساء ولایات  جوزجان و نورستان 

مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مولوی سلیمان ایمن رئیس زراعت ولایت نورستان و قاری عبدالغنی شریفی رئیس زراعت جوزجان دیدار نموده و نیازمندی‌ها و پیشنهادات این ولایات را در بخش زراعت، مالداری، باغداری و آبیاری شنید.
در این دیدار روئسای زراعت ولایت های نورستان و جوزجان نظریات، پیشنهادت و مشکلات شان را در بخش های مختلف با وزیر زراعت، آبیاری و مالداری اراییه کردند. در همین حالی گزارش کارکردها و دستاورد های شان را بیان کرده و خواستار تطبیق پروژهای بیشتر در ولایت های شان شدند.
در همین حال  وزیر زارعت با تعدادی از شهروندان کشور که عرایض و پیشنهاداتی در بخش زمین داشتند دیدار نمود و برای رسیدگی به مشکلات شان بخش‌های مربوطه را هدایت نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS