دیدار وزیر زراعت با رئیس ملل متحد در افغانستان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۲ - ۹:۳۱
دیدار وزیر زراعت با رئیس ملل متحد در افغانستان

۲ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با خانم رزا اوتونبایوا نماینده سازمان ملل در افغانستان، خانم انوبا سود نماینده دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان و ریچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد(FAO) دیدار کرد.
در این دیدار روی ادامه همکاری‌های مشترک صحبت صورت گرفت وزیر زراعت از مسوولان سازمان ملل خواست که مردم افغانستان را در راستای فعالیت‌های زیر بنایی و اساسی حمایت و همکاری کنند.
وزیر زراعت گفت:" فعلن در تمام افغانستان امنیت برقرار است، مردم شب و روز می‌توانند کار کنند و بگردند، کشت مواد مخدر نیز از طرف رهبری امارت منع اعلان شده، کارمندان این وزارت در تمام ولایت‌ها در همکاری و هماهنگی مسوولان امنیتی از کشت مواد مخدر جلوگیری می‌کنند، پس نیاز است در این حالت جهان و سازمان ملل به مردم افغانستان و خانواده دهقان را همکاری کنند تا مردم از وضعیت بد اقتصادی خلاص شوند".
همچنان وزیر زارعت از رییس هیئت سازمان ملل در افغانستان خواست که در قسمت فعالیت‌های زیربنایی بیشتر چون اعمار سردخانه‌ها، بندهای آب، کانال‌های زراعتی، تخم اصلاح شده و کودکیمیاوی کارکنند تا برای مردم مصروفیت ایجاد شود و اقتصاد شان بلند برود".
مسوولان سازمان از صحبت‌های وزیر زراعت استقبال نموده اطمینان دادند  که حاضر به ادامه و افزایش همکاری می‌باشند با دهقانان و مالدارن کشور می باشند و همین‌گونه کشورهای جهان را تشویق می‌کنند تا با دولت امارت اسلامی همکاری کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت ولایت پروان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای ارتقای ظرفیت و انکشاف مهارت‌های کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سه تن از کارمندان مسلکی ریاست امور کارکنان جهت تدویر برنامه آموزشی به ولایت پروان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

معرفی پروژه تاب‌آوری اقتصادی و توانمندسازی خانواده‌ها در بامیان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در یک نشست رسمی در سالون کنفرانس ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، پروژه «تاب‌آوری اقتصادی، توانمندسازی اقتصادی خانواده و ایجاد شغل در افغانستان» از سوی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

بازگشت به خبرها