دیدار وزیر زراعت با رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۷ - ۱۱:۴۴
دیدار وزیر زراعت با رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، درباره راه‌اندازی پروژه‌های پایدار در بخش‌های زراعت، مالداری، آبیاری، ایجاد سردخانه‌ها، فابریکه‌های پروسس لبنیات، مسلخ، اعمار شبکه‌های آبیاری و فارم‌های مالداری بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.
ریچارد ترانچارد در ابتدای این دیدار، گزارشی از فعالیت‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان ارائه کرد و از تعهد کشورها و نهادهای بین‌المللی برای حمایت از مردم افغانستان سخن گفت. وی همچنین به اعلام کمک ۴۵ میلیون دالر از سوی دولت انگلستان اشاره کرد.
مولوی عطاءالله عمری ضمن قدردانی از تلاش‌های این سازمان، تاکید کرد که عملی‌سازی پروژه‌های بنیادی و انکشافی در بخش‌های مختلف زراعتی و مالداری می‌تواند راهی موثر برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم و زندگی دهقانان و مالداران باشد.
گفتنی است که سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، یکی از نهادهای مهم در حمایت از مالداران و دهقانان افغانستان بوده و سالانه هزاران تن را تحت پوشش کمک‌های خود قرار می‌دهد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۲
Background image

بازدید سفیر اتحادیه اروپا و رئیس عمومی سازمان غذایی ملل متحد از مرکز پروسس لبنیات در بدخشان

۲۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان همراه با سفیر اتحادیه اروپا برای افغانستان و رئیس عمومی سازمان غذایی ملل متحد از مرکز پروسس لبنیات بهار در ناحیه ششم شهر فیض. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۴۰
Background image

هیأت اتحادیه اروپا و سازمان غذایی ملل متحد از کانال زراعتی سمدره بدخشان بازدید کردند

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان همراه با سفیر اتحادیه اروپا برای افغانستان، رئیس عمومی دفتر سازمان غذایی ملل متحد، رئیس اقتصاد ولایت و شماری از مسئولان نهادهای بین‌المللی از. . .

بازگشت به خبرها