دیدار وزیر زراعت با تاجران کشور بنگلادیش

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۷ - ۸:۵۲
دیدار وزیر زراعت با تاجران کشور بنگلادیش

مولوی عطاءالله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با شماری از تاجران و سرمایه‌گذاران کشور بنگلادیش که علاقمند سرمایه‌گذاری در افغانستان هستند دیدار کرد.
در این دیدار در مورد سرمایه‌گذاری در بخش زراعت، مالداری و آبیاری از طریق سولر سیستم صحبت گردید.
این سرمایه‌گذاران علاقه‌مندی شان در راستای کار در بخش‌های مالداری، زراعت، راه‌اندازی آبیاری از طریق سولر سیستم اظهار داشتند.
 امیر حمزه شتیل یک تن از این سرمایه‌گذاران در دیدار با وزیر زراعت خواستار همکاری در بخش در اختیار گذاشتن زمین و سهولت در کارهای رسمی شدن که از طرف وزیر زراعت اطمینان همکاری داده شد.
آقای شتیل همچنین از تجربه کار در کشورهای مختلف چون آفریقای جنوبی، دوبی، غنا و بگنلادیش  و  فروش محصولات شان در آن کشورها سخن زده و  علاقه‌مندی شأن را جهت  کار در افغانستان ابراز کردند.
بعدآ وزیر زراعت از علاقه‌مندی این سرمایه‌گذاران قدردانی نمود و تاکید کرد که افغانستان بستر مناسب برای کار در بخش زراعت و مالداری می‌باشد و کار روی آبیاری سولر سیستم نتیجه مثبت می‌دهد.
همچنان به این سرمایه‌گذاران اطمینان داد  که وزارت زراعت آماده هر نوع همکاری با تاجران و سرمایه‌‎گذاران داخلی و خارجی می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۵:۱۲
Background image

به بهره‌برداری سپردن پروژه احیای جنگلات طبیعی در ولایت بلخ

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۲ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، پروژه احیا و رشد جنگلات طبیعی را در منطقه سلطان بابا علی‌شیر مربوط ولسوالی نهرشاهی، به‌گونه رسمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۳۵
Background image

نشست بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت دایر شد

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

نشست بورد ملی تخم‌های بذری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، استادان پوهنحی زراعت پوهنتون کابل، اعضای بورد و نماینده سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۲
Background image

افتتاح روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در بدخشان

 ۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت بدخشان، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی محمد اسماعیل غزنوی والی. . .

بازگشت به خبرها