دیدار وزیر زراعت افغانستان با وزیر جهاد کشاورزی ایران 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۷ - ۹:۳۲
دیدار وزیر زراعت افغانستان با وزیر جهاد کشاورزی ایران 

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و هیئت همراهش در جریان سفر به کشور ایران با محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی ایران دیدار کرد.
در این دیدار دو طرف بر موجویت مشترکات زیادی میان افغانستان و ایران تاکید کرده و پیرامون تشریک تجارب در بخش زراعت، آبیاری و مالداری سخن زدند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این دیدار در مورد بخش‌های کاری وزارت زراعت به وزیر  جهاد کشاورزی ایران معلومات اراییه کرده افزود" افغانستان و ایران یک جغرافیا است و  دو کشور دارای فرهنگ و مشترکات زیادی می‌باشند و نیاز است که در بخش زراعت و سایر بخش‌ها  با هم به گونه مشترک کار نمایند و زراعت این دو کشور را رشد دهیم چون مسوول تامین مواد غذایی و مصونیت غذایی یک کشور وزارت زراعت آن می‌باشد پس بیاید باهم در رونق بخشیند دسترخوان مردم ما کار نمایم".
در همین حال محمد علی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی ایران تغییرات در بخش زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان را مثبت ارزیابی کرده و تعهد همکاری را در بخش‌های فوق سپردند" ما می‌خواهیم که با امارت اسلامی روابط خوبی داشته باشیم و در بخش زراعت به گونه مشترک کار نمایم و در بخشی که ما به شما نیاز داریم شما همکاری نمایید و همینگونه در بخشی که شما به ما نیاز دارید ما همکاری نمایم و تبادل نظر و افکار میان ما صورت گیرد چون امارت اسلامی و ما کشور های داری زبان، فرهنک و دین مشترک می‌باشیم".
در این دیدار همچنان از سوی مسوولان تخنیکی دو کشور پیرامون تقویت همکاری‌ها در بخش ارتقای ظرفیت کارمندان و متخصصین دو کشور، سرمایه گذاری در بخش زراعت و مالداری، برگزاری دوره های کوتاه مدت و درازمدت آموزشی برای متخصصین و سایر بخش‌های تخنیکی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در جریان این دیدار فضل محمد حقانی سفیر امارت اسلامی افغانستان در تهران، انجینر عتیق الله مسلم رییس حفاظه نباتات و قرنطین، داکتر مختار محسنی رییس صحت حیوانی وزارت زراعت، حشمت الله شهرانی، میرویس خوگیانی و برکت الله مشاورین مقام وزارت زراعت نیز حضور داشتند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۴:۲۹
Background image

ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان چندین اداره داخلی و خارجی در وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالداری، صنعت و تجارت، انرژی و آب، امور داخله، احیا و انکشاف دهات، کار و امور اجتماعی، صحت عامه، دفتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۳:۴۹
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب نظارت به‌عمل آمده است.
به گفته‌ی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۲:۴۵
Background image

در ولسوالی مارجه‌ی ولایت هلمند باغ ۱۰۰ جریبه‌ی خرما احداث می‌شود

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
با تشویق و همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، یکی از سرمایه‌گذاران محلی قصد دارد در ۱۰۰ جریب زمین در ولسوالی مارجه باغ خرما. . .

بازگشت به خبرها