دیدار وزیر زراعت از ریاست صحت حیوانی: بررسی زمینه‌های بهبود خدمات صحت حیوانی

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ - ۱۴:۳۹
دیدار وزیر زراعت از ریاست صحت حیوانی: بررسی زمینه‌های بهبود خدمات صحت حیوانی

۲۲ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از ریاست صحت حیوانی و ریاست خدمات مالداری وزارت واقع در دارالامان دیدار کرد. هدف از این دیدار، شنیدن مشکلات و دریافت نیازمندی‌ها به هدف بهبود کار این بخش بود.
وزیر زراعت از ادارات، لابراتوارها، بانک واکسین و دیگر بخش‌های این ریاست دیدار کرد و از آنان درباره‌ی مشکلات، نیازمندی‌ها و زمینه‌های بهبود امور پرسید.
مسوولان ریاست صحت حیوانی دست‌آوردها، پلان‌ها و مشکلات‌شان را ارایه کردند. آنان راجع به مشکلات‌شان گفتند که شماری از کارمندان در این ریاست به سطح دکترا و ماستری تحصیل کرده‌اند و مسلکی هستند، اما بست‌های‌شان بالا نرفته است. هم‌چنان افزودند که در استیشن‌های قرنطین در گمرک‌ها، افرادی با معاشات اندک استخدام شده‌اند، در حالی که باید افراد مسلکی و با معاش بهتر، برای گرفتن نتیجه‌ی بهتر از این مرکزها، استخدام شوند.
پس از آن داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به مسوولان ریاست صحت حیوانی گفت که پلان‌هایی‌شان را برای بهبود شرایط تنظیم و نیازمندی‌های‌شان را پیشنهاد کنند.
هم‌چنان وزیر زراعت راجع به تولید و تزریق واکسین‌های حیوانی به ریاست صحت حیوانی وظیفه سپرد تا ضمن بررسی نیازها، روشن بسازند که کار تولید و یا خرید واکسین به چی صورت و از کدام کشور ارزان تمام می‌شود تا پس از این، به اساس برنامه‌ی سهل‌تر، واکسین‌های حیوانی فراهم و تزریق شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها