دیدار هیات رهبری افغانستان در نشست "اپتیکا" با صدراعظم پاکستان

user-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۱ - ۲۱:۲۲
دیدار هیات رهبری افغانستان در نشست "اپتیکا" با صدراعظم پاکستان


 ۱۱ جدی ۱۳۹۹
نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت، و حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جمهوری اسلامی افغانستان، در حاشیه‌ی نشست کمیته‌ی هماهنگی موافقت‌نامه‌ی تجارت و ترانزیت افغانستان – پاکستان (اپتیکا)، با عمران خان نخست وزیر جمهوری اسلامی پاکستان دیدار کردند.
در آغاز این دیدار، نثاراحمد غوریانی وزیر صنعت و تجارت پیام محمداشرف غنی رییس جمهور جمهوری اسلامی افغانستان را به صدراعظم پاکستان تقدیم کرد.
در این ملاقات با صدر اعظم پاکستان، روی توسعه‌ی تجارت و ترانزیت و صادرات کالای افعانستان به پاکستان و از پاکستان به افغانستان و هم‌چنان تجارت افغانستان با آسیای جنوبی و آسیای میانه بحث صورت گرفت.
صدر اعظم پاکستان در این ملاقات گفت در  بخش‌های یادشده مسوولان پاکستانی در آینده با افغانستان از نزدیک کار می‌کنند و می‌خواهند که هر دو کشور از لحاظ اقتصادی با هم توسعه و انکشاف یابند. عمران خان ادامه داد، دو کشور موانع را در زمینه‌های یادشده از میان می‌بردارند.
در عین زمان، حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت گفت که جلسات تخنیکی کمیته‌ی کاری افغانستان و پاکستان (اپتیکا) جریان داشت و بالآخره پیش‌رفت‌های خوبی رخ داد. هم‌چنان تا دو هفته‌ی آینده یک هیات دیگر از هر دو جانب با هم ملاقات می‌کنند و روی توافقات بعدی تصمیم می‌گیرند و به موافقت می‌رسند. قرار است نشست بعدی هیات در ۱۰ تا ۱۲ جنوری برگزار شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها