دیدار هیئت وزارت زراعت با معاون والی کندز 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۴ - ۱۰:۴۷
دیدار هیئت وزارت زراعت با معاون والی کندز 

۴ میزان ۱۴۰۲ ه‍.ش
هیئت تخنیکی وزارت زراعت به سرپرستی مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگو وزارت زراعت با مولوی حبیب الرحمن صهیب معاون والی کندز دیدار کرد.
این دیدار که در ساختمان ولایت کندز صورت گرفت رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت پیام رهبری امارت و وزارت زراعت را در بخش  انکشاف زراعت، مالداری، باغداری، آبیاری، منابع طبیعی و مالداری به معاون والی کندز تشریح نموده و خواستار  همکاری در تطبیق آن شد‌‌.
 آقای مستعین همچنان خواستار  توجه و همکاری  ایشان در تطبیق پروژه های زراعتی شد و از مسوولان محلی ولایت کندز خواست که  برای دهقانانی که پنبه کشت می‌نمایند تفهیم کنند که هنگام برداشت حاصل پنبه از بورجی‌های پلاستیکی استفاده نه نمایند چون کیفیت پخته کاهش می‌یابد. 
در این مجلس مولوی امان الله حسن رئیس زراعت کندز و میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت نیز حضور داشتند‌.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها