دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رییس اصلاحات اداری

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۱ - ۱۰:۱۰
د کرنې وزارت مالي او اداري مرستیال د اداري اصلاحاتو له رییس سره وکتل

 

۲۱ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت با مولوی عبدالحنان عارف الله رئیس اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی ریاست عمومی اداره امور دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار که در وزارت زراعت انجام شد در آن دو طرف بر سپردن کار به اهل کار تاکید کرده و در مورد  به اعلان سپردن بست‌های خالی، اخذ امتحان از طریق اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و تقویت همکاری‌ها میان دو اداره بحث و تبادل نظر کردند.
در این دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت در مورد فعالیت‌ها و کارکردهای وزارت زراعت معلومات داده و برای شان اطمینان همکاری‌های لازم را در محدوده کاری وزارت زراعت سپرد و همچنان  از سپردن بست‌های خالی و تخصصی  جهت به اعلان گذاشتن  و اخذ امتحان به اداره اصلاحات اداری سخن زد.
در همین حال مولوی عدالحنان عارف الله رییس اصلاحات اداری و خدمات ملکی ریاست عمومی اداره امور تاکید بر مسلکی سازی کادر اداری ادارات کرده و خواستار سپردن بست‌های خالی به اداره اصلاحات اداری جهت سپردن به اعلان و اخذ امتحان شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها