دیدار معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با مسوولان بنیاد امداد بشردوستانه ترکی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۸/۱۶ - ۱۷:۴۳
دیدار معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با مسوولان بنیاد امداد بشردوستانه ترکی


۱۶ عقرب ۱۴۰۰ هـ.ش
۱ ربیع الثانی ۱۴۴۳ هـ.ق
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزرات زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از مسوولان بنیاد امداد بشردوستانه  (IHH) ترکی به منظور تقویت همکاری‌های تجربی دوجانبه در بخش زراعت و باغداری دیدار کرد.
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری ضمن قدردانی از همکاری های این شرکت در سکتور زراعت در مورد کمک صد تن گندم این شرکت به  مردم افغانستان گفت: یک پالیسی خوب با کشور ترکیه خواهیم داشت، اگر گندم کمک شده در افغانستان نتیجه خوب دهد  تلاش می‌کنیم که افزایش داده شود وی از این بنیاد  متذکره خواست تا همکاری بیشتری در سکتور زراعت داشته باشند.
بنیاد کمک‌های بشردوستانه (IHH- (INSANI YARDIM VAKFI که پس از آخرین بحران در افغانستان کمپینی را با شعار "تنها نگذارید" آغاز کرد صد تن تخم اصلاح شده  گندم را برای افغانستان کمک نموده است که با توجه به شرایط آب و هوایی، ساختار خاک، کوددهی، باران و آبیاری توافق زیادی دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۱:۴
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت با رئیس زراعت ننگرهار به هدف بررسی اسناد و عملکردها

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از وزارت زراعت به ریاست مولوی محمد نصرت، رئیس تفتیش (داخلی پلټنې) وزارت، با مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت ننگرهار و شماری از رؤسا و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۱:۲
Background image

آغاز برنامه یوریااسپری در ولسوالی حصه‌اول کوهستان کاپیسا

۱۰ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
برنامه یوریااسپری یا واکسین درختان در قریه تپه‌زار ولسوالی حصه‌اول کوهستان ولایت کاپیسا آغاز شد. این روند بر اساس هدایت مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع بزهای شیری وطنی برای خانواده‌های مستحق در آبشار پنجشیر

۱۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی آبشار، برای ۱۰۳ خانم مستحق از قریه‌های سنگی‌خان و دوست‌علی بزهای شیری نسل وطنی توزیع شد.
 این برنامه توسط موسسه نسل‌های آینده افغانستان با پشتیبانی مالی. . .

بازگشت به خبرها