دیدار معین زراعت و مالداری با کارمندان ریاست زراعت بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۵ - ۱۳:۲
دیدار معین زراعت و مالداری با کارمندان ریاست زراعت بدخشان

۲۵ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که به هدف بررسی وضعیت کلی زراعت و مالداری و حل مشکلات دهقانان و مالدارن به ولایت بدخشان سفر کرده با رییس و کارمندان زراعت بدخشان دیدار کرد.
این دیدار با حضور داشت قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، کارمندان ریاست زراعت و شماری از دهقان های پیشقدم، ازفارم های تحقیقات زراعتی و منابع طبیعی درمرکز (فیض آباد) و ولسوالی بهارک این ولایت حضور داشتن.  
 قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت ولایت بدخشان از سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بدخشان را جهت حل مشکلات دهقانان و مالدارن این ولایت استقبال کرده گزارش مختصر دستاوردها را بیان کرده و  پیشنهادات طرح ودیزاین پروژه‌های بنیادی دربخش اکمال و تجهیز فارم‌های تحقیقات زراعتی و منابع طبیعی، تطبیق پروژه های آبیاری، ایجاد سردخانه‌های معیاری و ایجاد مراکز پروسس لبنیات و میوه جات را که می‌توانند تقش اساسی درتولید، زنجیره ارزش محصولات زراعتی، اشتغال زایی، مصونیت غذایی و زراعت پایدار دراین ولایت دارند به معین زراعت و مالداری پیشکش نمودند.
 در همین حال معین زراعت و مالداری پس از استماع پیشنهادات و مشکلات دهقانا و مالدارن به مسولین مربوطه هدایت دادند تا  مشکلات موجود فراراه مجادله علیه آفات نباتی در ولایت بدخشان را جدی درنظر گرفته و ادویه لازم را دراختیار کارمندان بخش حفاظه نباتات قرار دهند تا آنها بتوانند درحالت‌های اضطرار به موقع عمل نموده و سطح خساره ازناحیه آفات وامراض را کاهش دهند.
در جریان این دیدار مفتی ذاکرالله رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، انجینیر عبدالغفور غفاری رییس صندوق وجهی انکشاف زراعت ADF، مولوی صدیق الله رییس تصدیق تخم‌های بذری، مولوی گل حضرت مشاور معین زراعت و مالداری، مولوی امان الله حسن رییس زراعت کندز و قاری قطب الدین دهنوی رییس زراعت بدخشان  حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS