دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه شیلر 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۳ - ۱۱:۰
دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه شیلر 

۲۳ عقرب ۱۴۰۲ ه‍.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کاری‌اش با مسوولان موسسه شیلر  دیدار و پیرامون بهبود امور نهادهای فعال در سکتور زراعت گفتگو کرد.
در این دیدار دو طرف پیرامون همکاری در راستای انکشاف سکتور زراعت‌، مالداری و آبیاری صحبت نموده پشنهادات نظریات و طرح های خویش را شریک ساختند.
در آغاز مجلس مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت مالداری امنیت فعلی را فرصت خوبی برای سرمایه گذارن داخلی و خارجی دانسته افزود" تجاران داخلی و خارجی می‌تواند بدون کدام ترس به افغانستان سفر نماید و تجارت کنند خوشبختانه کشت کوکنار در افغانستان به صفر رسیده ما تلاش بیشتر داریم تا مردم افغانستان را به امنیت و مصوونیت غذایی برسانیم و این کار از طریق دهقانان و مالداران صورت می‌گیرد".
آقای عثمانی کار در سکتور زراعت و مالداری را در شرایط فعلی ضروری پنداشته علاوه کرد" باید ما زمینه‌های بیشتر را برای دهقانان و مالدارن مساعد بسازیم تا در قسمت زراعت به خود کفایی برسیم از شما و موسسه‌های همکار می‌خواهیم در پروژه های‌شان موثریت، شفافیت و نیاز مندی‌های مردم را در نظر گرفته با هماهنگ با وزارت زراعت کارکنند".
در عین حال مسولین موسسه شیلر با ابراز تعهد همکاری با وزارت زراعت گفت" ما از اشخاص مسلکی و متخصصین داخلی و خارجی جهت بهبود بخشیدن انکشاف سکتور زراعت، مالداری استفاده می‌کنیم در پروژه های بعدی مطابق نیازمندی مردم و خواست وزارت زراعت فعالیت خود را انجام می‌دهیم".

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها