دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه شیلر 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۳ - ۱۱:۰
دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه شیلر 

۲۳ عقرب ۱۴۰۲ ه‍.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کاری‌اش با مسوولان موسسه شیلر  دیدار و پیرامون بهبود امور نهادهای فعال در سکتور زراعت گفتگو کرد.
در این دیدار دو طرف پیرامون همکاری در راستای انکشاف سکتور زراعت‌، مالداری و آبیاری صحبت نموده پشنهادات نظریات و طرح های خویش را شریک ساختند.
در آغاز مجلس مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت مالداری امنیت فعلی را فرصت خوبی برای سرمایه گذارن داخلی و خارجی دانسته افزود" تجاران داخلی و خارجی می‌تواند بدون کدام ترس به افغانستان سفر نماید و تجارت کنند خوشبختانه کشت کوکنار در افغانستان به صفر رسیده ما تلاش بیشتر داریم تا مردم افغانستان را به امنیت و مصوونیت غذایی برسانیم و این کار از طریق دهقانان و مالداران صورت می‌گیرد".
آقای عثمانی کار در سکتور زراعت و مالداری را در شرایط فعلی ضروری پنداشته علاوه کرد" باید ما زمینه‌های بیشتر را برای دهقانان و مالدارن مساعد بسازیم تا در قسمت زراعت به خود کفایی برسیم از شما و موسسه‌های همکار می‌خواهیم در پروژه های‌شان موثریت، شفافیت و نیاز مندی‌های مردم را در نظر گرفته با هماهنگ با وزارت زراعت کارکنند".
در عین حال مسولین موسسه شیلر با ابراز تعهد همکاری با وزارت زراعت گفت" ما از اشخاص مسلکی و متخصصین داخلی و خارجی جهت بهبود بخشیدن انکشاف سکتور زراعت، مالداری استفاده می‌کنیم در پروژه های بعدی مطابق نیازمندی مردم و خواست وزارت زراعت فعالیت خود را انجام می‌دهیم".

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها