دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان دفتر ارتباط  «TLO»

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۱:۱۸
دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان دفتر ارتباط  «TLO»

۲۷ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسوولان دفتر ارتباط«TLO» دیدار و پیرامون تطبیق پروژه‌ها گفتگو کرد. در این دیدار، مولوی عثمانی بر شفافیت و موثریت اجرای پروژه‌ها تأکید کرده و خواستار افزایش پروژه‌های توسعه‌ای در کشور شد.
مسوولان دفتر ارتباطات «TLO» نیز گزارش کارکردهای این دفتر را ارائه کرده و همکاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری را در اجرای پروژه‌ها ضروری دانستند.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همواره تلاش دارد با تشویق موسسات و نهادهای همکاری، پروژه‌ها را به شکل مؤثر و شفاف تطبیق کرده و زمینه اشتغال‌زایی را در کشور فراهم سازد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها