دیدار معین زراعت و مالداری با رییس موسسه اسلامیک ریلیف

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۷ - ۸:۵۰
دیدار معین زراعت و مالداری با رییس موسسه اسلامیک ریلیف

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با وسیم احمد رییس عمومی موسسه اسلامیک ریلیف (Islamic Relief) و عمیر حسن رییس (Islamic Relief) در افغانستان دیدار و گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در این دیدار ضمن انتقاد از عدم کار بنیادی طی 20 سال اخیر در افغانستان گفت:« در 20 سال اخیر تمام زیربناهای افغانستان از جمله مکاتب، مساجد، شفاخانه ها، سرک ها و خدمات عامه صدمه دیده است، حالا که امنیت برقرار است، ما در شفافیت کامل زمینه سرمایه گذاری و تطبیق پروژه ها را مهیا می سازیم، مسلمانان که برادر همدیگر و پاره وجود اند باید همکاری نمایند.»
وسیم احمد رییس جهانی اسلامیک ریلیف (Islamic Relief) در این دیدار از امنیت در افغانستان قدردانی نموده گفت:« ما می‌خواهیم در بخش‌های زراعت، مالداری، بخش‌های آبیاری و صحی مردم مسلمان جهان به ویژه افغانستان را کمک و همکاری می‌نماییم تلاش می‌کنیم تا پروژه‌های مختلف را تطبیق نماییم.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد به همکاری موسسات و نهادهای ملی و بین المللی پروژه های زراعتی، مالداری، مدیریت آب را در کشور تطبیق نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۲۳
Background image

بررسی وضعیت باغ‌های گیلاس در ولسوالی گرزیوان فاریاب

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی متشکل از محمد ظریف رحیق آمر امور زراعتی  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نماینده گان  ریاست حفاظت محیط زیست و ریاست اقتصاد ولایت فاریاب، از باغ‌های گیلاس در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۷
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر در نورستان

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر میان قریه‌های پرونز و دیوی ولایت نورستان که با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، همکاری تخنیکی مؤسسه ان‌سی‌آر‌او. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۱
Background image

آموزش ۱۴ مسئول کلینیک‌های حیوانی در بدخشان درباره نمونه‌گیری خون از حیوانات مشکوک به تب سه‌روزه

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور تشخیص به‌موقع بیماری تب سه‌روزه حیوانی و بررسی وضعیت شیوع آن، برای ۱۴ تن از مسئولان کلینیک‌های حیوانی در ولایت بدخشان رهنمودهای تخنیکی درباره علایم بیماری،. . .

BACK TO NEWS