دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس موسسه بین‌المللی رفاه اسلامی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۱۰:۲۶
دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس موسسه بین‌المللی رفاه اسلامی

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با امری یوکسک، رئیس موسسه بین‌المللی رفاه اسلامی، دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست، درباره برنامه‌های آینده این موسسه در ولایت‌های لوگر و پکتیا بحث شد. رئیس موسسه مذکور پیرامون توزیع کود کیمیاوی، تخم بذری و آموزش‌دهی دهقانان در این ولایت‌ها معلومات ارائه کرد.
معین زراعت و مالداری از فعالیت‌های این موسسه قدردانی کرده و تأکید نمود که مردم افغانستان در جریان انقلاب و جنگ‌های گذشته مشکلات زیادی را متحمل شده‌اند و کمک به آنان یک مسؤولیت اسلامی و وجدانی برای ملت‌های مسلمان است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها