دیدار معین زراعت و مالداری با تاجر قرغزستان

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۶:۳۹
د قرغزستان له سوداګر سره د کرنې او مالدارۍ مرستیال لیدنه

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، با  ارلیست آکونبکوف«Erlist Akunbekov»  رییس شرکت "بای دهقان" و مسوول هیات مدیره انجمن توسعه کشاورزی جمهوری قرغزستان در دفتر معینیت زراعت و مالداری دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، معین زراعت و مالداری اظهار داشت: «ما آماده حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی، به‌ویژه در بخش‌های زراعت و مالداری، هستیم و از هر کشوری که مایل به سرمایه‌گذاری باشد، استقبال می‌کنیم.»
ارلیست آکونبکوف نیز از فعالیت‌های شرکت "بای دهقان" در بخش‌های زراعت و مالداری، از جمله تولید واکسین، کود شیمیایی، تخم بذری و واردات ماشین‌آلات زراعتی یاد کرد و افزود: «شرکت ما پل ارتباطی میان دولت و دهاقین است و ما به دنبال فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان هستیم.»
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در نظر دارد تا با تشویق و جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، فرصت‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و مالداری در کشور ایجاد کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها