دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه لبنیات افغانستان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۱۲:۵۳
دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه لبنیات افغانستان

۷ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با اعضای اتحادیه لبنیات افغانستان دیدار و در مورد چالش‌ها و فرصت‌های موجود در بخش تولید و پروسس لبنیات در کشور گفتگو کرد.
در این نشست، اعضای اتحادیه لبنیات افغانستان مشکلات و نیازهای خود را در بخش جمع‌آوری، انتقال و پروسس شیر، تأمین بازار برای محصولات لبنی و افزایش حمایت‌های تخنیکی مطرح کردند. آن‌ها خواستار همکاری بیشتر وزارت زراعت در زمینه ایجاد سهولت‌ها برای مالداران و تقویت فابریکه‌های لبنیات شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی ضمن قدردانی از تلاش‌های اتحادیه لبنیات، بر تعهد وزارت زراعت برای حمایت از مالداران و تولیدکنندگان داخلی تأکید کرد. وی افزود که یکی از اهداف اساسی این وزارت، تقویت زنجیره تولید محصولات لبنی، خودکفایی در این بخش و بهبود وضعیت اقتصادی مالداران است.
در پایان، دو طرف بر ادامه همکاری‌ها و تلاش مشترک برای توسعه صنعت لبنیات در کشور تأکید کرده و نشست با دعای خیر به پایان رسید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۵۶
Background image

آغاز تطبیق برنامه وقایوی یوریا اسپری در ولایت پنجشیر

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از آغاز رسمی برنامه وقایوی «یوریا اسپری» در این ولایت خبر می‌دهد؛ برنامه‌ای که با هدف تقویت صحت نباتی باغ‌ها و جلوگیری از شیوع آفات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۳۲
Background image

ارزیابی هزینه‌های بودجه و عواید ریاست زراعت ننگرهار

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، یک هیأت به ریاست مولوی ضیاءالدین رئیس مالی و حسابی این وزارت به ولایت ننگرهار سفر نمود تا روند مصرف بودجه عادی و انکشافی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۳۱
Background image

معرفی و آغاز تطبیق پروژه «اضطراری امنیت غذایی» در ولایت بدخشان

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه «اضطراری امنیت غذایی» از سوی موسسه سو (SUO) با همکاری ریاست زراعت بدخشان در ۱۴ ولسوالی این ولایت معرفی و قرار است در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ میلادی مطابق ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵. . .

بازگشت به خبرها