دیدار مسوولان ریاست عمومی منابع طبیعی با مسئولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۰:۴۹
دیدار مسوولان ریاست عمومی منابع طبیعی با مسئولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد 

۲۳ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست عمومی منابع طبیعی جلسه‌ای را با مسئولین برنامه انکشافی سازمان ملل متحد  و نمایندگان شرکت‌های ساختمانی هایپر دینامیک و عبدالوافی برگزار کرد. این جلسه به‌منظور تطبیق یک پروژه به ارزش حدود ۹ میلیون دالر در پارک ملی بند امیر برگزار شد.
پروژه مذکور شامل ساخت ۱.۶ کیلومتر سرک، مارکیت، دست‌شویی، نصب سیستم برق سولری و ایجاد پارک برای اطفال می‌باشد که با هدف جذب سیاحین داخلی و خارجی عملی می‌شود.
در این نشست، مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی، مولوی محمد عظیم طارق رئیس ساحات حفاظت‌شده و سید احمد خالد صاحبزاده رئیس تنظیم علفچرها، بر اهمیت اکولوژیکی و ارزش طبیعی پارک ملی بند امیر تأکید کردند و نقش این پروژه را در توسعه اکوتوریزم و سرمایه‌گذاری در این بخش مهم خواندند.
رئیس عمومی منابع طبیعی ضمن قدردانی از  مسئولین برنامه انکشافی سازمان ملل متحد ، بر ضرورت سرمایه‌گذاری بیشتر در بخش احیا و حفاظت از جنگلات، علفچرها و سایر ساحات حفاظت‌شده تأکید کرد و به چالش‌های محیط‌زیستی و تغییرات اقلیمی و تأثیرات منفی آن‌ها بر منابع طبیعی اشاره نمود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها