دیدار سرپرست وزارت زراعت با رئیس خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۶/۱۲ - ۱۲:۵۴
دکرنې سرپرست وزیر د ملګرو ملتونو د خوړو اوکرنې ادارې (FAO) له رییس سره وکتل

 

۱۲ سنبله ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عطاءالله‌عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با آقای ریچارد رئیس خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان (FAO) دیدارکرد.
 در این دیدار دو طرف روی موارد مختلف خدمت رسانی در بخش زراعت و مالداری صحبت نمودند.
رئیس خوراک و زراعت ملل متحد از فعالیت‌های انجام شده  و پلان‌های سال آینده این اداره به سرپرست وزارت زراعت معلومات داد و از افزایش همکاری به مردم افغانستان نیز خبر داد:" در تاریخ فعالیت‌ اداره خوراک زراعت ملل متحد به این پیمانه پول و کمک به افغانستان نیامده‌ بود که در این دوره امارت اسلامی به مردم افغان کمک کرده‌ایم، در جریان سال جاری برای ۳ میلیون نفر کمک کردیم، در نظر داریم سال آینده این تعداد را به ۹ میلیون افزایش دهیم، بعضی فعالیت‌های گذشته کوتاه مدت بود، مثل توزیع تخم بذری، کود کیمیاوی و علوفه؛ کوشش می‌کنیم که در آینده فعالیت‌هایی بکنیم که طولانی مدت باشد و مردم دایمی از آن بهره‌مند شوند، همچنان در تلاش هستیم که کشورهای کمک کننده را قناعت بدهیم تا اجازه فعالیت‌های بیشتر را بدهند، چون هدف اداره یاری رساندن به مردم بی‌بضاعت و نیازمند می‌باشد".
وی افزود که هفته آینده در استامبول کنفرانسی است و مشکلات مردم افغانستان را آن‌جا مطرح می‌کنند تا کمک‌های بیشتر به این ملک بیاید.
" هفته آینده به کنفرانس استامبول میرویم و مشکلات مردم این وطن را شریک می‌کنیم، هدف ما این است که با امارت از نزدیک کار کنیم، در گذشته روی صنعت مرغداری، توزیع کود کیمیاوی و مالداری کار کرده‌ایم، در آینده آن را روی تحقیقات و آبیاری افزایش می‌دهیم، همین‌گونه به آسیب‌دیده‌گان زلزله ولایت پکتیا و خوست نیز کمک می‌کنیم، سروی ابتدایی صورت گرفته، به باشنده‌گان ولسوالی گیان و اسپیری تخم بذری و تخم سبزیجات توزیع می‌کنیم و ۱۳ شبکه آبیاری نیز میسازیم".
مولوی عطاءالله‌عمری سرپرست وزارت زراعت برای رییس FAO  اطمینان هر نوع همکاری را سپرده و گفتند:" در هر بخشی که کمک نماید استقبال می‌کنیم، در حکومت امارت کاری شده که در تاریخ افغانستان چنین نشده‌است، امنیت سرتاسری تامین شده و مشکلی برای تطبیق کارها وجود ندارد، وعده می‌دهیم که صادقانه همکار شما می‌باشیم و یک‌جای کار می‌کنیم، این ملک برای کشت زراعت و باغداری بستر فراخ و مساعد دارد، انواع مختلفی از سبزیجات، غله‌جات و درختان در آن حاصل می‌دهد".
آقای عمری برای کار در بخش‌های زیربنایی در سکتور زراعت و مالداری تاکید کرده و افزود"در ولایت‌های جنوبی و غربی زمین‌های زیادی داریم که باید در آن کشت شود، دولت این امکانات را ندارد  که تمام این دشت‌ها را به زمین زراعتی تبدیل کند، اداره شما می‌تواند در این قسمت کار کند، شبکه‌های آبیاری بسازد، ماشین‌آلات زراعتی کمک کند، در قسمت حفاظت از جنگلات ثمری و بی‌ثمر امارت را همکاری کند، همین‌گونه در شمال بستر مالداری و زراعتی مساعد است، ولایت‌های شمالی زمین خوب و آب فراوان دارد، نیاز است که به این مردم تخم اصلاح شده بیشتر توزیع شود، در حفاظت از مواشی واکسین‌ها و ادویه‌ها توزیع شود، به دلیل خشک سالی و کم‌آبی بعضی فارم‌های تحقیقاتی به مشکل مواجه شده، باید چاه‌های عمیق و شبکه‌های آبیاری در این فارم‌های تحقیقاتی و ترویجی جور شود، در هر بخش همکاری کنید استقبال می‌کنیم و قدردان شما خواهیم بود".
قابل ذکر است که اداره خوراک و زراعت ملل متحد(FAO) یکی از همکاران نزدیک وزارت زراعت می‌باشد که حدود پنجاه سال می‌شود در افغانستان خانواده مالدار و دهقان را همکاری می‌کند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها