دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با رئیس اقتصادی اتحادیه اروپا

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۴:۱۹
دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با رئیس اقتصادی اتحادیه اروپا

۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه تخنیکی تحت رهبری مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با هین سن رییس بخش اقتصادی اتحادیه اروپا در افغانستان و سارا کارشناس زراعت آن اتحادیه در وزارت زراعت برگزار گردید.
در این دیدار، طرفین به بررسی تطبیق پروژه‌های بشردوستانه پرداختند که طی سه سال گذشته در افغانستان اجرا شده است. رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از تلاش‌های اتحادیه اروپا در این زمینه قدردانی نمود و تاکید کرد که همکاری‌های بین دو طرف در راستای توسعه زراعتی در افغانستان ادامه خواهد یافت.
همچنین در این جلسه اعلام شد که قرار است پروژه‌های جدید به ارزش ۱۶ میلیون دلار در ولایات کندهار، هلمند و بادغیس در بخش‌های مختلف زراعتی عنقریب به اجرا درآید و همین گونه از تطبیق پروژهای مختلف زراعتی به ارزش بیش از صد میلیون دالر در سال ۲۰۲۵ نیز سخن زدند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۳۸
Background image

افزایش کشت تربوز در ولایت لوگر

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر از افزایش کشت تربوز در این ولایت خبر می‌دهند. به گفته آنان، در سال جاری، بیش از ۳۶۵ هکتار زمین در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز به‌کار یک باب کلینیک صحی حیوانی در ولسوالی پریان

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بهبود خدمات صحی حیوانی و رسیدگی بهتر به مشکلات مالداران، یک باب کلینیک صحت حیوانی در قریه کرپیتاب ولسوالی پریان ولایت پنجشیر افتتاح شد.
به اساس مکتوب رسمی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۹
Background image

ایجاد ۱۰ قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی کشم ولایت بدخشان

۳ سرطان ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در چوکات پلان وزارت زراعت، به هدف ترویج شیوه‌های نوین کشت و افزایش حاصلدهی زمین‌های زراعتی، ۱۰ قطعه نمایشی شالی را در قریه. . .

BACK TO NEWS