دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر ارتباط پروژه 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۳۳
دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر ارتباط پروژه 

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در دیداری با مسئولین دفتر ارتباط (پروژه TLO)، برنامه‌ها و پروژه‌های احیای منابع طبیعی در ولایت‌های مختلف کشور را بررسی کرد.
در این جلسه، رؤسای بخش‌های تنظیم جنگلات، علفچرها و ساحات حفاظت شده نیز حضور داشتند و در مورد پیشرفت پروژه‌ها و نیازمندی‌های جامعه بحث و تبادل نظر نمودند. رئیس عمومی منابع طبیعی ضمن قدردانی از تلاش‌های دفتر ارتباط، بر همکاری و سرمایه‌گذاری بیشتر برای حفاظت از منابع طبیعی و مقابله با تغییرات اقلیمی تأکید کرد.
دفتر ارتباط (پروژه TLO)تا سال ۲۰۲۷ در ولایت‌های بغلان، سمنگان، پکتیا، پکتیکا، خوست و دایکندی با فعالیت‌هایی همچون غرس ۱۲۵۱۸۶ اصله نهال پسته، بادام و چهار مغذ، احیای ۵۰۰۰ هکتار جنگل، حصارکشی و احیای ۱۲۵ هکتار علفچر، ایجاد قوریه‌های نهال و نصب سیستم‌های آبیاری، به احیا و حفظ منابع طبیعی می‌پردازد.
با توجه به تهدیدات ناشی از تغییرات اقلیمی و چالش‌های محیط زیستی، وزارت منابع طبیعی بر اهمیت این پروژه‌ها تأکید دارد و تلاش می‌کند تا از طریق همکاری با نهادهای مختلف، حفظ و احیای منابع طبیعی را بهبود بخشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

بازسازی و نوسازی ریاست زراعت بدخشان با هزینه ۱.۵ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کار بازسازی و نوسازی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با هزینه یک‌ونیم میلیون افغانی و حمایت مالی تاجران ملی، تحت نظارت مولوی شفیق‌الله حفیظی رییس زراعت،. . .

بازگشت به خبرها