دیدار رئیس زراعت ولایت بامیان با رئیس دفتر یوناما

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۸ - ۱۰:۶
دیدار رئیس زراعت ولایت بامیان با رئیس دفتر یوناما

ملاگلاب‌الدین ذبیح الله رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان در دفتر کارش با خانم ساراه دی مول رئیس دفتر یوناما مقیم بامیان ملاقات کرد.
در این دیدار رئیس زراعت در مورد مشکلات و نیازمندی‌های دهقانان و مالداران به خصوص مشکلات کم‌آبی و خشک‌سالی صحبت نموده و از رئیس یوناما خواستار توجه به آن شد.
رئیس دفتر یوناما بعد از شنیدن صحبت‌های رئیس زراعت بامیان از تعهد ادامه و افزایش همکاری‌ها سخن گفت.
همچنان روی موضوعات کلیدی چون مدیریت آب‌ها، مهار خشک‌سالی، پروسس محصولات زراعتی و مالداری، ایجاد سرد خانه‌ها و بازاریابی محصولات زراعتی و مالداری صحبت گردید و رئیس یوناما گفت که این نیازمندی‌ها را با دفتر مرکزی شان شریک می‌سازند تا به آن توجه صورت گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها