دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی، نوید تازه زنده‌گی بهتر برای معصومه

naim.rezai
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۱۵ - ۱۵:۰
دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی، نوید تازه زنده‌گی بهتر برای معصومه
۱۵ میزان ۱۳۹۹
معصومه سادات، ۳۸ سال دارد و در روستای «دوآب زردسنگ» در مرکز ولایت بامیان زنده‌گی می‌کند.
او هشت سال قبل، زمانی که شوهرش را از دست داد، سرپرستی یک خانواده هشت نفری را به عهده گرفت.
در اوایل، از طریق خیاطی امرار معیشت می‌کرد و نمی‌‌توانست به حداقل نیازمندی‌های خانواده‌اش برسد. اما، توزیع یک دستگاه آفتابی خشک‌کننده‌ی سبزیجات و میوه‌جات توسط پروژه سکتوری انکشاف زنجیره ارزش باغداری یا HVCDSP مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، دریچه‌ی اُمیدی را برای داشتن زنده‌گی بهتری در آینده، به روی معصومه سادات باز کرد. هدف از توزیع این دستگاه‌ سولری به خانم سادات، کمک به بهبود شرایط اقتصادی خانواده‌ی او است.
خانم سادات می‌گوید: «من قبلاً از طریق خیاطی امرار معیشت می‌کردم و درآمد آن برای خانواده‌ی هشت نفری‌ام کفایت نمی‌کرد. اما زمانی‌که از سوی پروژه باغداری، برای من یک ماشین خشک‌کننده آفتابی داده شد، شرایط اقتصادی ما را رونق بخشید.»
این خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات در یک وقت حدود ۸۰ کیلوگرام سبزی و یا میوه تازه را خشک می‌کند.
معصومه سادات هم‌چنین افزود: «من در یک هفته گذشته ۲۰۰ کیلو گرام بادنجان رومی، ۸۰ کیلوگرام زردآلو و ۱۰۰ کیلوگرام پیاز را خریدم و با استفاده از خشک‌کننده آفتابی خشک کردم و با رسیدن فصل زمستان همه‌ی این مواد خشک‌شده را با قیمت بلند می‌فروشم.»
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق «HVCDSP»، بیست دستگاه سولری خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات را به زنان بی‌بضاعت و کم‌‌درآمد به کمک بانک انکشاف آسیایی توزیع کرده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

بازسازی و نوسازی ریاست زراعت بدخشان با هزینه ۱.۵ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کار بازسازی و نوسازی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با هزینه یک‌ونیم میلیون افغانی و حمایت مالی تاجران ملی، تحت نظارت مولوی شفیق‌الله حفیظی رییس زراعت،. . .

بازگشت به خبرها