در پکتیا یک سردخانه به ارزش ده میلیون افغانی افتتاح شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۱۱:۱۸
در پکتیا یک سردخانه به ارزش ده میلیون افغانی افتتاح شد

۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
با تلاش‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی اداره انسجام کمک های کشور ترکیه  (تیکا)، یک سردخانه استاندارد و کم‌مصرف انرژی به ارزش حدود ده میلیون افغانی در مرکز ولایت پکتیا، گردیز، احداث کرده و برای استفاده دهاقین به بهره‌برداری سپرد.
در مراسم افتتاح این سردخانه، مولوی صدراعظم عثمانی معین وزارت زراعت و مالداری، فاضل آکین اردوغان رئیس تیکا، شیخ صالح محمد فقیر رئیس شورای علما، شیخ انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی، مولوی سید امین هاشمی رئیس زراعت، انجنیر بسم‌الله بسمل مسئول زون سازمان غذای ملل متحد، روسای ادارات دولتی، متنفذین قومی و دهاقین حضور داشتند.
مولوی صدراعظم عثمانی در جریان افتتاح گفت که وزارت زراعت تلاش می‌کند برای محصولات دهاقین بازارهای بین‌المللی پیدا کند و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را تشویق نماید. وی افزود که سردخانه تازه افتتاح‌شده ظرفیت نگهداری ۲۰۰ تن میوه را دارد و در فراهم کردن فرصت‌های مهم برای دهاقین مؤثر خواهد بود.
شیخ انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی پکتیا، این پروژه را برای حفاظت از میوه‌های دهاقین و رشد اقتصادی حیاتی خواند و اطمینان داد که مقام ولایت از آن به‌طور همه‌جانبه حمایت خواهد کرد.
همچنین، مولوی سید امین هاشمی رئیس زراعت پکتیا از حمایت مؤسسه تیکا قدردانی نمود و گفت که هدف از ساخت این سردخانه، نگهداری طولانی‌مدت میوه‌ها و سبزیجات با کیفیت مطلوب، بازاریابی محصولات دهاقین، کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از ضایعات است.
این سردخانه برای دهاقین پکتیا یک دستاورد مهم محسوب می‌شود که نه‌تنها از ضایعات محصولات جلوگیری می‌کند، بلکه در ارتقای کیفیت محصولات زراعتی و تقویت اقتصاد ولایت نیز نقش مهمی خواهد داشت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری برنامه‌های آموزشی سازگاری زراعت و مالداری با تغییرات اقلیم در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیم، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی برای دهقانان را در مرکز این ولایت و چهار ولسوالی آن برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۱۳
Background image

روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولایت پکتیکا آغاز شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه اکشن‌اید و به حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع تخم‌های اصلاح. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۳
Background image

تلاش‌ها برای گسترش کشت آفتاب‌گردان در کندهار؛ نشست مشترک با نمایندگان اداره «تیکا» برگزار شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف گسترش کشت و توسعه نبات آفتاب‌گردان، نشستی در ریاست زراعت ولایت کندهار میان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها