در پکتیا صندوق وجهی انکشاف  زراعتی افتتاح شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۱۲:۲۲
در پکتیا صندوق وجهی انکشاف  زراعتی افتتاح شد

۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در راستای تلاش‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، صندوق وجهی انکشاف زراعتی  «ADF» در ولایت پکتیا افتتاح شد تا دهاقین و تجار محصولات زراعتی از طریق مشارکت و مضاربه بتوانند وام‌های اسلامی دریافت کنند.
در مراسم افتتاح، مولوی صدراعظم عثمانی، معین وزارت زراعت و مالداری، فاضل آکین اردوغان رئیس تیکا، شیخ صالح محمد فقیر رئیس شورای علما، شیخ انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی، مولوی سید امین هاشمی رئیس زراعت، روسای چند نهاد دولتی، انجنیر بسم‌الله بسمل مسئول زون سازمان غذای ملل متحد، مسئول صندوق توسعه زراعت، متنفذین قومی و دهاقین حضور داشتند.
مولوی صدراعظم عثمانی در سخنان خود گفت: «این پروسه به دهاقین و مالداران وام‌های بلندمدت مطابق با شریعت اسلامی ارائه می‌کند که نقش سازنده‌ای در توسعه بخش زراعت ایفا خواهد نمود».
وی افزود: «پس از این، در پکتیا وام‌ها از طریق مضاربه و مشارکت به دهاقین و تجار محصولات زراعتی ارائه خواهد شد تا سیستم زراعتی کشور توسعه یافته و استاندارد شود.»
مسئول صندوق توسعه زراعت در جریان افتتاح گفت: «دهاقینی که با ریاست زراعت پکتیا ثبت و راجستر باشند، می‌توانند از طریق صندوق بر اساس نظام مرابحه، نقد دریافت کنند. این مبالغ برای خرید ملزومات مورد نیاز دهاقین استفاده می‌شود تا کسب‌وکارهای خود را گسترش و تقویت کنند. این وجوه توسط دهاقین در اقساط به صندوق بازپرداخت خواهد شد.»
در همین حال، مولوی سید امین هاشمی رئیس زراعت پکتیا این سیستم وام‌دهی را برای توسعه بخش زراعت مفید دانست و از مسئولان انجمن‌های زراعتی خواست تا در آن مشارکت کنند و اطمینان کامل از همکاری خود با هیأت حاضر داد.
این صندوق به عنوان یک تلاش اقتصادی مهم برای حمایت از دهاقین و توسعه فعالیت‌های زراعتی به‌شمار می‌رود که افزایش تولیدات و درآمدهای دهاقین را به همراه خواهد داشت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۴
Background image

یک چک‌دم معیاری به ارزش ۲.۱ میلیون افغانی در کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور تقویت ذخایر آب، کاهش پیامدهای خشک‌سالی و رشد زراعت و مالداری، وزارت زراعت به تطبیق پروژه‌های جدید حفاظت و مدیریت آب ادامه داده است.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

بهبود و تسلیم‌دهی دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بهبود سیستم آبیاری و افزایش ظرفیت تولیدات زراعتی، دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد با حضور نماینده ریاست زراعت عبدالبشیر بشارت و انجینران مؤسسه همکار، تکمیل و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۸:۵۶
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری نیمروز به ولسوالی‌های خاشرود و دلارام

مولوی نیازمحمد وهاج، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، در سفری به ولسوالی‌های خاشرود و دلارام با مدیران عمومی خدمات زراعتی این ولسوالی‌ها دیدار و نشست‌های جداگانه برگزار کرد.
د. . .

بازگشت به خبرها