در سه سال گذشته یک‌هزار و ۶۷۷ جریب باغ جدید در بادغیس ساخته شده است

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۴:۵۲
در سه سال گذشته یک‌هزار و ۶۷۷ جریب باغ جدید در بادغیس ساخته شده است

۳ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی CBARD در سه سال گذشته در ولایت بادغیس یک هزار و ۶۷۷ جریب باغ جدید ساخته است که شامل درختان پسته، سیب، انگور و چهار مغز می‌باشد.
باغ‌های یادشده در ولسوالی‌های جوَند، غورماچ، قادس و بالامرغاب ولایت بادغیس ساخته شده است و در ساخت آن‌ها ۳۵ میلیون و ۵۶۷ هزار و ۵۵۱ افغانی هزینه شده است.
وزارت زراعت از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی در سال ۱۴۰۰ در نظر دارد که ۷۵۰ جریب باغ جدید در چهار ولسوالی بادغیس، به ارزش ۱۲۴ هزار دالر امریکایی ایجاد کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۹
Background image

د میدان وردګو دکرنې رییس؛ د ایمیرداد کې د کرنیزو پروژو چارې په چټکۍ روانې دي

۲۰ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
 دمیدان وردګو ولایت دایمیرداد ولسوالی په کچه د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې د«کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» تر عنوان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به هلمند؛ روند انتقال یک‌هزار جریب زمین به شاروالی خانشین آغاز شد

۲۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تسریع روند توسعه شهری و آبادانی منظم در کشور، یک هیئت بلندپایه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرده و در جریان آن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری ورکشاپ بزرگ دو روزه برای مبارزه با کنه و جلوگیری از بیماری کانگو در بلخ

۲۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، به‌منظور مبارزه با کنه و جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو، یک ورکشاپ تخنیکی دو روزه را برگزار. . .

بازگشت به خبرها