در جلسه اداری روی مصرف بودجه انکشافی تاکید شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۹ - ۱۶:۱۱
در جلسه اداری روی مصرف بودجه انکشافی تاکید شد

۲۹ثور ۱۴۰۰
در جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روی مصرف بودجه انکشافی این وزارت تاکید شد.
این جلسه که امروز تحت رهبری حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی و سرپرست وزارت زراعت با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری و روسای ریاست‌ها و پروژه‌ها برگزار شد، در باره میزان مصرف بودجه انکشافی سال مالی ۱۴۰۰ بحث شد.
در این جلسه آقای غفوری به تمامی روسا دستور داد تا به اجرای پروژه‌های انکشافی در مرکز و ولایات سرعت ببخشند.
معین آبیاری و منابع طبیعی هم‌چنین گفت که در روند تطبیق قراردادها، داوطلبی‌ها و آغاز کار عملی پروژه‌های انکشافی هیچ‌گونه سکتگی و تاخیر قابل قبول نیست و تطبیق پروژه‌های انکشافی در مرکز و لایات باید سرعت داده شود.
آقای غفوری در این نشست به برخی از مشکلات در روند تدارکاتی وزارت زراعت نیز اشاره کرد اما گفت که این مشکلات باید فوراً حل گردد تا در عملی‌سازی پروژه‌های انکشافی سکتگی به‌وجود نیاید.
بودجه انکشافی وزارت زراعت آبیاری و مالداری در سال مالی جاری، ۱۲میلیارد و ۳۲۱ میلیون و ۳۶هزار و ۹۰۸ افغانی است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۲۸
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان با حضور مولوی روح الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت  در دفتر ریاست زراعت برگزار گردید.
در آغاز نشست، آیاتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۴۱
Background image

جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات دایکندی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات در دفتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی، تحت ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رییس زراعت، آبیاری و مالداری و با اشتراک نمایندگان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کنجاره متراکم ترکیبی برای مالداران مستحق در ولسوالی بلخ

۲۴ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به منظور بهبود تغذیه حیوانات در فصل زمستان، با همکاری یکی از موسسات همکار  در  ولسوالی بلخ، روند توزیع کنجاره متراکم ترکیبی را. . .

بازگشت به خبرها