در بدخشان یک‌هزار ‌و ۸۰۰ هکتار باغ چهارمغز وجود دارد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۷ - ۱۲:۱۰
در بدخشان یک‌هزار ‌و ۸۰۰ هکتار باغ چهارمغز وجود دارد


۲۷ سنبله ۱۳۹۹
ولایت بدخشان با داشتن اراضی کوهستانی بستر خوبی برای رشد درختان چهارمغز می‌باشد.
در این ولایت در حدود یک‌هزار و ۸۰۰ هکتار باغ چهارمغز می‌باشد و میزان تولید سال گذشته آن به هفت هزار و ۵۳۰ متریک تُن رسیده بود. اما، امسال به دلیل برف‌باری‌هایی ‌که در اواخر ماه ثور صورت گرفت، احتمالاً حاصلات چهارمغز بدخشان کاهش خواهد داشت. با آن هم باغداران در این ولایت می‌گویند که حاصلات امسال مصارف آنان را پره می‌کند.
بیش‌ترین محصولات چهارمغز ولایت بدخشان از ولسوالی شهدا برداشت می‌شود. هر سیر این محصولات در بازارهای محلی به یک‌هزار تا یک‌هزار و ۵۰۰ افغانی به فروش می‌رسد.
عکس‌ها از حجت‌الله قاضی‌زاده، تصویربردار وزارت زراعت

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها