حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ - ۱۶:۸
حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات، در نشستی مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مالداری، مرغ‌داری و زراعتی این ولایت را استماع کرد.
در نشستی که بعد از ظهر امروز سه‌شنبه، به همین منظور در هرات برگزار شده بود، اعضا و مسوولان اتحادیه‌های مرغ‌داری، زعفران و انجمن‌های قوریه‌داران، حمایت از محصولات زراعتی، باغداران، مالدارن و گاوداران ولایت هرات، با مطرح کردن مشکلات‌شان در این زمینه‌ها، از معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت خواستند تا برای رفع این چالش‌ها با آنان همکاری کند.
حشمت‌الله غفوری با استماع مشکلات و چالش‌های اعضای انجمن‌ها و اتحادیه‌های مختلف زراعتی، مالداری و مرغ‌داری، به مسوولان ریاست زراعت هرات دستور داد تا به آنعده از مشکلات این اتحادیه‌ها و انجمن‌ها که در هرات قابل حل باشد، رسیدگی کنند. او هم‌چنین گفت برخی از مشکلاتی که در هرات قابل حل نیست، او در مرکز پیگری می‌کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۱۳:۵۴
Background image

توزیع مواد خوراکه حیوانی در ولسوالی رباط سنگی ولایت هرات

۲۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری، مالداری و اراضی ولایت هرات، با همکاری اداره بازسازی دهات افغانستان، اقدام به توزیع مواد خوراکه حیوانی در ولسوالی رباط سنگی نمود.
در این برنامه،. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۱۱:۲۷
Background image

بازدید و ارائه آموزش‌های فنی به باغداران و دهاقین مرکز ولایت پروان

۲۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
به اساس هدایت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین این ریاست از باغ‌ها و زمین‌های زراعتی قریه قلعه چنار خلازای، مربوط مرکز این. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۱۱:۶
Background image

دیدار و بررسی روند جمع‌آوری عشر و زکات در ولسوالی کوه صافی

۲۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
بر اساس هدایت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، هیئتی به سرپرستی مولوی عبدالواحد احرار، آمر جمع‌آوری عشروزکات، و عبدالفتاح، کارشناس این بخش، به ولسوالی کوه. . .

BACK TO NEWS