حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ - ۱۶:۸
حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات، در نشستی مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مالداری، مرغ‌داری و زراعتی این ولایت را استماع کرد.
در نشستی که بعد از ظهر امروز سه‌شنبه، به همین منظور در هرات برگزار شده بود، اعضا و مسوولان اتحادیه‌های مرغ‌داری، زعفران و انجمن‌های قوریه‌داران، حمایت از محصولات زراعتی، باغداران، مالدارن و گاوداران ولایت هرات، با مطرح کردن مشکلات‌شان در این زمینه‌ها، از معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت خواستند تا برای رفع این چالش‌ها با آنان همکاری کند.
حشمت‌الله غفوری با استماع مشکلات و چالش‌های اعضای انجمن‌ها و اتحادیه‌های مختلف زراعتی، مالداری و مرغ‌داری، به مسوولان ریاست زراعت هرات دستور داد تا به آنعده از مشکلات این اتحادیه‌ها و انجمن‌ها که در هرات قابل حل باشد، رسیدگی کنند. او هم‌چنین گفت برخی از مشکلاتی که در هرات قابل حل نیست، او در مرکز پیگری می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۵:۱۶
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان کمیته هالند

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با داکتر عبدالقادر فخری معاون کمیته هالند، داکتر فریدون قیومی مسوول برنامه‌ها و داکتر محمد شاپور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۳:۲۲
Background image

افزایش ساحه تحت کشت شالی و تولید برنج در کشور در سال ۱۴۰۴

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس گزارش ریاست احصائیه و معلومات  زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ساحه تحت کشت شالی و میزان تولید برنج در سال ۱۴۰۴ در سطح کشور افزایش یافته است.
مطابق ارقام. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۳:۲۰
Background image

توزیع نهال‌های مثمر گیلاس در ولایت فاریاب در چارچوب برنامه بدیل معیشت

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در چارچوب برنامه بدیل معیشت، به‌منظور توسعه باغداری معیاری، افزایش عواید دهقانان و کاهش کشت کوکنار، نهال‌های مثمر گیلاس را. . .

بازگشت به خبرها