حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ - ۱۶:۸
حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات، در نشستی مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مالداری، مرغ‌داری و زراعتی این ولایت را استماع کرد.
در نشستی که بعد از ظهر امروز سه‌شنبه، به همین منظور در هرات برگزار شده بود، اعضا و مسوولان اتحادیه‌های مرغ‌داری، زعفران و انجمن‌های قوریه‌داران، حمایت از محصولات زراعتی، باغداران، مالدارن و گاوداران ولایت هرات، با مطرح کردن مشکلات‌شان در این زمینه‌ها، از معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت خواستند تا برای رفع این چالش‌ها با آنان همکاری کند.
حشمت‌الله غفوری با استماع مشکلات و چالش‌های اعضای انجمن‌ها و اتحادیه‌های مختلف زراعتی، مالداری و مرغ‌داری، به مسوولان ریاست زراعت هرات دستور داد تا به آنعده از مشکلات این اتحادیه‌ها و انجمن‌ها که در هرات قابل حل باشد، رسیدگی کنند. او هم‌چنین گفت برخی از مشکلاتی که در هرات قابل حل نیست، او در مرکز پیگری می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۲:۰
Background image

کمپاین یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» در ولایت کندز آغاز شد

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز کمپاین ویژه یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» آغاز شد. این برنامه بر اساس پلان ریاست حفظ نباتات و قرنطین وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

ایجاد ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری در فاریاب

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ارتقای آگاهی دهاقین و ترویج تخنیک‌های نوین زراعتی، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری اصلاح‌شده را در چهار ولسوالی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۴
Background image

آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولسوالی بهارک

۱۷ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
به‌منظور افزایش سطح حاصلات گندم در هر جریب زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان. . .

بازگشت به خبرها