حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ - ۱۶:۸
حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات، در نشستی مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مالداری، مرغ‌داری و زراعتی این ولایت را استماع کرد.
در نشستی که بعد از ظهر امروز سه‌شنبه، به همین منظور در هرات برگزار شده بود، اعضا و مسوولان اتحادیه‌های مرغ‌داری، زعفران و انجمن‌های قوریه‌داران، حمایت از محصولات زراعتی، باغداران، مالدارن و گاوداران ولایت هرات، با مطرح کردن مشکلات‌شان در این زمینه‌ها، از معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت خواستند تا برای رفع این چالش‌ها با آنان همکاری کند.
حشمت‌الله غفوری با استماع مشکلات و چالش‌های اعضای انجمن‌ها و اتحادیه‌های مختلف زراعتی، مالداری و مرغ‌داری، به مسوولان ریاست زراعت هرات دستور داد تا به آنعده از مشکلات این اتحادیه‌ها و انجمن‌ها که در هرات قابل حل باشد، رسیدگی کنند. او هم‌چنین گفت برخی از مشکلاتی که در هرات قابل حل نیست، او در مرکز پیگری می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۱۲:۴۶
Background image

ایجاد ده قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۲ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از طریق مدیریت زراعت ولسوالی شولگره، در جریان تاریخ ۱۴ الی ۲۰ جوزا سال روان، ده قطعه نمایشی شالی را در قریه‌های مختلف این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۲:۵۵
Background image

افتتاح برنامه توزیع تخم جواری برای ۲۰ قطعه نمایشی در لوگر

۲۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
با هدف تقویت زراعت معیاری و بهبود سطح تولیدات دهقانان، روند توزیع تخم جواری برای بیست قطعه نمایشی در ولایت لوگر آغاز شد. این برنامه از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

BACK TO NEWS