حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ - ۱۶:۸
حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات، در نشستی مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مالداری، مرغ‌داری و زراعتی این ولایت را استماع کرد.
در نشستی که بعد از ظهر امروز سه‌شنبه، به همین منظور در هرات برگزار شده بود، اعضا و مسوولان اتحادیه‌های مرغ‌داری، زعفران و انجمن‌های قوریه‌داران، حمایت از محصولات زراعتی، باغداران، مالدارن و گاوداران ولایت هرات، با مطرح کردن مشکلات‌شان در این زمینه‌ها، از معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت خواستند تا برای رفع این چالش‌ها با آنان همکاری کند.
حشمت‌الله غفوری با استماع مشکلات و چالش‌های اعضای انجمن‌ها و اتحادیه‌های مختلف زراعتی، مالداری و مرغ‌داری، به مسوولان ریاست زراعت هرات دستور داد تا به آنعده از مشکلات این اتحادیه‌ها و انجمن‌ها که در هرات قابل حل باشد، رسیدگی کنند. او هم‌چنین گفت برخی از مشکلاتی که در هرات قابل حل نیست، او در مرکز پیگری می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۰:۲۳
Background image

د کرنې وزارت د پلان لوی رییس په افغانستان کې د خوړو نړۍوال پروګرام له چارواکو سره وکتل 

۱۹ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۴ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د پروګرامونو د همغږۍ او پلان لوی رییس مولوي عبدالغفور په مشري، په افغاستان کې د خوړو نړۍوال پروګرام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

د پکتیا دکرنې ریاست: د راضۍ لوی ریاست پلاوی د فیروز خېلو سیمې له کورونو څخه لیدنه وکړه

۱۸ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۳ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې وزارت د اراضۍ لوی ریاست لخوا پلاوی د پکتيا ولايت احمد آباد ولسوالی د فیروز خېلو سيمې له کورونو او جايدادونو څخه ليدنه وکړه.
د ياد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

د کرنې او مالدارۍ مرستیال د کوچیانو چارو د سمون لوی ریاست له چارواکو سره وکتل

۱۸ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۳ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې او مالدارۍ مرستیال او د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت سرپرست مولوی صدراعظم عثماني، د سرحدونو، قومونو او قبایلو وزارت د. . .

بازگشت