حاصلات توت زمینی ولسوالی دره نور ننگرهار

content_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۴ - ۱۵:۴۷
حاصلات توت زمینی ولسوالی دره نور ننگرهار

۴جوزای ۱۴۰۰
این زمین از سوی پروژه «کلپ» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای یک تن از باشنده‌گان «دره‌ نور» ساخته شده بود و درآمد آن چند برابر زیادتر از محصولات دیگر زراعتی می‌باشد.
دره نور از ولسوالی‌های زیبا و زراعتی ننگرهار، دارای آب‌وهوای مناسب برای باغداری است. وزارت زراعت چندین پروژه را در بخش‌های مختلف از جمله احداث شبکه‌های آبیاری، احداث باغ‌، باغچه‌های خانگی و کشت توت زمینی انجام داده است و این نمونه‌ای از جمع‌آوری آخرین حاصلات توت زمینی است. ماه حمل و ثور فصل اول برداشت توت زمینی در این ولسوالی می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها