جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان از طریق خط فرضی شورابک

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
ښورابک فرضي کرښې له لاري پاکستان ته د سلګونو پسونو د قاچاق مخه نیول شوې

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که در نتیجه همکاری مشترک مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی شورابک و ارگان‌های امنیتی، از قاچاق ۵۸۰ رأس گوسفند به پاکستان جلوگیری شده است.
مسئولان ولسوالی شورابک می‌افزایند که شماری از افراد تلاش داشتند این تعداد گوسفند را از طریق خط فرضی ولسوالی سپین بولدک به‌گونه غیرقانونی به پاکستان انتقال دهند، اما مسئولان مالداری و امنیتی به‌موقع اقدام کرده و جلو این قاچاق را گرفتند. در پیوند به این قضیه، دو تن نیز بازداشت شده‌اند که برای بررسی‌های بیشتر به نهادهای مربوط سپرده شده‌اند.
قابل یادآوری است که در این اواخر، به‌منظور جلوگیری از قاچاق مواشی، تلاش‌های مشترک ریاست زراعت کندهار، قوماندانی امنیه و سایر مسئولان امنیتی افزایش یافته است. به ادامه این تلاش‌ها، پیش از این نیز از قاچاق هزاران رأس گوسفند جلوگیری شده بود و مسئولان تأکید دارند که در آینده نیز این‌گونه اقدامات تقویت خواهد شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۱
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان شورای تحقیقات زراعتی هند و مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان نهادهای بین‌المللی تحقیقات زراعتی دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان نهادهای بین‌المللی  مرکز بین‌المللی بهبود جواری  و گندم،  مرکز بین‌المللی کچالو و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

د کندهار په ۱۶ ولسوالیو او ښار کې له ۶۱۰ زره څخه ډېر کوچني څاروي د پرازیټونو پر ضد درمل شول

د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست، د کوچنیو څارویو د روغتیا د خوندي کولو او د مالدارۍ د ودې په موخه، د کندهار ښار او ۱۶ ولسوالیو کې د داخلي او خارجي پرازیټونو د مخنیوي پراخ. . .

بازگشت به خبرها