جلسه کمیته تخنیکی وزارت در رابطه به پروژه ملی جلوگیری از تخریب زمین برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۹ - ۱۱:۵
جلسه کمیته تخنیکی وزارت در رابطه به پروژه ملی جلوگیری از تخریب زمین برگزار شد

٢٩ میزان  ۱۴۰۰ هـ.ش
١٤ ربیع الاول ۱۴۴۳ هـ.ق
این جلسه با حضور مولوی عبدالرحمن راشد سرپرست وزارت زراعت، مولوی شمس الدین شریعتی معین  آبیاری و منابع طبعی و اعضای کمیته تخنیکی وزارت زراعت در رابطه به پروژه ملی جلوگیری از تخریب زمین از طریق احداث باغ های مثمر برگزار شد.
 در این جلسه کمیته تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالدرای اسناد مواصلت شده پروژه متذکره را مورد مطالعه قرار داده و در مجموع طرح پروژه متذکره را در صورتیکه بصورت شفاف، تخنیکی، علمی و مطابق اولویت های ملی کشور تطبیق گردد یک پروژه مهم و موثر ملی دانسته اما در حال حاضر اینکه پروژه متذکره چقدر شفاف، تخنیکی و علمی طرح گردیده و به چی اندازه می‌تواند در رشد اقتصاد ملی و محلی کشور موثر تمام شده می‌تواند اسناد موجوده معلومات کافی نداشته بنا برآن اعضای کمیته به نماینده‌گان موسسه فوق نظریات خویش را ارایه نموده تا در مراحل بعدی تهیه گردیده و در دسترس این وزارت قرار داده شود.
موسسه (Plant for Peace/PFP) یا نبات برای صلح یک نهاد غیر حکومتی انتفاعی بین المللی مربوط کشور انگلستان بوده که می‌خواهند از طریق صندوق مالی بین المللی خنثی سازی تخریب زمین (Land Degradation Neutrality Fund) که یکی از میکانیزم‌های بین المللی برای جلوگیری از تخریب زمین و مبارزه با تغیر اقلیم تحت کنوانسیون ملل متحد برای مبارزه با تخریب زمین (UNCCD) در سطح دنیا فعالیت دارد مبلغ ۹ میلیارد دالر را جذب و در بخش زراعت، آبیاری و باغداری در افغانستان تطبیق نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۲
Background image

برنامه پاشیدن تیل‌های زمستانی در نورستان تطبیق شد

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان از طریق مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین مربوط آمریت امور زراعتی، به‌منظور جلوگیری از آفات و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۳۴
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در میدان وردگ

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های بازگشته از مهاجرت که مدتی پیش در ولایت میدان وردگ آغاز شده بود، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۱۲
Background image

دیدار رئیس زراعت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق در مورد گسترش همکاری‌های مشترک در بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها