جلسه هیئت مدیره سیلوی مرکزی برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۸ - ۱۹:۲۳
د مرکزي سیلو د مدیره پلاوي غونډه دائره شوه

۱۸ حوت ۱۴۰۱ ه‍.ش

جلسه هیئت مدیره سیلوی مرکزی به منظور تعیین قیمت برای نگهداشتن گندم و تعیین مسوده جدید قرار داد برای سال‌های بعدی برگزار شد.
در این جلسه مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت به مسوولان سیلوی مرکزی هدایت داد تا سیلوی مرکز را درست حفظ و مراقبت کنند و آمادگی کامل برای نگهداری گندم در آن داشته باشند و همچنان آن مقدار از گندم و سایر حبوباتی که در سیلو ذخیره شده است به شکل متواتر از آنها مراقبت کنند.
معین مالی و اداری وزارت زراعت همچنان به مسوولان سیلوی مرکزی هدایت داد تا از امکانات موجود سیلو استفاده بهتر نمایند تا عواید آن بلند رفته و نیازهای آن از خودش بر آورده شود.
این جلسه با اشتراک مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، عبدالطیف نظری معین وزارت اقتصاد، انجینر عمر رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، رییس شرکت های دولتی وزارت مالیه و رییس سیلوی مرکزی حضور داشتند.
هیت مدیره سیلو متشکل نماینده‌گان با صلاحیت از وزارت‌های زراعت، مالیه، اقتصاد و اداره سیلوی مرکزی می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۳۱
Background image

در کندز، کمپاین گسترده‌ای برای مبارزه با ملخ‌ها آغاز شد؛ تلاش‌ها برای حفاظت از محصولات زراعتی سرعت گرفته است

۱۷ وری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از آغاز یک کمپاین گسترده برای از بین بردن ملخ‌ها خبر داده است که هدف آن حفاظت از حاصلات زراعتی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان از طریق خط فرضی شورابک

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که در نتیجه همکاری مشترک مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی شورابک و ارگان‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان در ولایت فراه آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی‌اچ‌اِی» و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها