جلسه هیئت تخنیکی جلوګیری از غصب ولایت پنجشیر برگزار گردید
جلسه هیئت تحنیکی جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمینهای غصب شده ولایت پنجشیر در مقر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تدویر گردید.
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و رئیس هیئت تخنیکی گزارش تثبیت و تشخیص موازی (۷۳) جریب زمین غصب شده در قریه بارخم - فراج که توسط یک شخص به واسطه جالی احاطه گردیده بود و (۱۰) جریب زمین که در یک قسمت آن دو باب منزل مسکونی اعمار گردیده و بقیه آن زمین سفید میباشد، را به اعضای جلسه ارایه نمود.
رییس زراعت گفته است، در ولسوالی عنابه موازی (۳۱۲) جریب زمین غصب شده تثبیت و تشخیص گردیده و کار هیئت تخنیکی به منظور تثبیت و تشخیص زمین های غصب شده در آن ولسوالی ادامه دارد.
رئیس عدلیه در باره ساحات متذکره معلومات ارائه نموده و اظهار داشتند که معلومات بیشتر و همه جانبه در باره موارد ذکر شده را مطابق اسناد های دست داشته جمع آوری نموده و در جلسه بعدی ارایه می نمایند.
منشی هیئت تخنیکی مسوده طرزالعمل داخلی هیئت تخنیکی را که به منظور بهبود در اجراآت کاری اداری و ساحوی هیئت تخنیکی تهیه و ترتیب گردیده است به اعضای جلسه سپرد.
بعد از بحث و تبادل نظریات، اعضای جلسه فیصله نمودند، زمین های که تا اکنون در ولسوالی عنابه تثبیت و تشخیص گردیده و اشخاص و افرادی که ادعای مالکیت آنها را دارند، در هفته آینده در جلسه خواسته شوند و ذریعه استعلام اسناد، مدارک و معلومات از هر کدام ایشان مطالبه گردد و بعداً غرض هدایات و اجراآت بعدی به کمیسیون مرکزی ارسال گردد.
