جلسه هماهنگی وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۶/۱۳ - ۱۱:۰
جلسه هماهنگی وزارت زراعت برگزار شد 

جلسه هماهنگی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به اشتراک مولوی صدراعظم و مولوی فضل‌ربی فضلی معینان وزارت زراعت، اعضای کمیسون زراعت امارت اسلامی و شماری از رییسان و کارمندان این وزارت برگزار شد.
این جلسه با تلاوت چند آیه مبارک از کلام الله مجید آغاز شد که در این جلسه مولوی صدراعظم، معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، گفت که هدف از برگزاری این جلسه هماهنگی بیشتر و گرفتن نظریات کارمندان این وزارت است. وی افزود که هیچ کسی نسبت به امنیت خود تشویش نداشته باشد، زیرا ما اطمینان می‌دهیم که همه مشمول عفو عمومی هستند و همچنان از پیش برد امور به گونه عادی در وزارت زراعت سخن زده و گفت که برنامه های بسیار زیادی به منظور رشد زراعت در نظر دارند که با تطبیق آن تغییر اساسی در بخش زراعت به میان می‌آید.
در این جلسه تعدادی از رییسان مرکزی وزارت زراعت نیز صحبت کرده نگرانی‌ها و پیشنهادهای‌شان را با هیأت رهبری امارت اسلامی در وزارت زراعت در میان گذاشتند.
در ادامه این مجلس مولوی فضل‌ربی فضلی، معین وزارت زراعت، پیام امارت اسلامی را بیان داشته گفت که همه مردم در خانه‌های خود باشند و امارت اسلامی زمینه خدمت و کار را برای آن‌ها فراهم می‌سازد. وی همچنان افزود که هیچ کسی نگران نباشد، زیرا هرکسی براساس مسلک و حرفه‌اش به کار گماشته خواهد شد.
مولوی فضل ربی فضلی در ارتباط به پیشنهادات و نگرانی‌های رئسای وزارت زراعت و پروژه های انکشافی با آنها اطمیان داد که تمام فعالیت با موثریت دو چند انجام می‌شود. و تمام پروژه های انکشافی کار‌های شان را مثل قبل به پیش خواهد رفت وی همچنان ازآغاز دوباره کار پروژه کمربند سبز سخن زده و گفت  کارهای پروژه کمربند سبز عملا آغاز شده و آب رسانی در ساحات سبز  آن جریان دارد.
این دومین مجلسی است که مسئولین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی به منظور ایجاد هماهنگی و تفاهم مشترک در امور با رئسا و مسولین قبلی برگزار می‌نمایند 
 در اخیر این مجلس با تلاوت چند از آیات مبارکه کلام الله مجید  و دعا اختتام یافت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها