جلسه معین زراعت و مالداری با  مسوولان اتحادیه مرغداری افغانستان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۶ - ۱۱:۵
د افغانستان د چرګانو ټولنې له چارواکو سره د کرنې او مالدارۍ مرستیال غونډه 

۲۶  قوس ۱۴۰۲ ه‍.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جلسه‌ای را با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دایر نمود.
 در این جلسه پیرامون چگونگی تهیه گوشت، تخم و خوراکه مرغ با کیفیت برای  سکتور مرغداری کشور بحث و تبادل نظر صورت گرفت. 
فارم‌داران  مشکلات پیشنهادات و نظریات خود را با معین زراعت و مالداری مطرح نموده و خواستار همکاری وزارت زراعت در آن بخش شدند.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری متعهد به رشد و انکشاف سکتور مرغداری افغانستان جهت رسیدن به خودکفایی در این سکتور می باشند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها