جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت لوگر برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۴ - ۱۱:۵۷
555

۱۴ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف ولایت ولایت لوگر تحت ریاست مولوی عبدالروف سعید رئیس زراعت آبیاری و مالداری در حالی که آمرین این ریاست و مسؤولان موسسات همکار نیز حضور داشتند در مقر این ریاست دایر گردید.
در این جلسه دفتر کمیته هالند برای افغانستان  گزارش تطبیق فعالیت پروژه مالداری را شریک نمود و اداره زراعت از کارکردهای آن تقدیر کرد.
در این جلسه همچنان پیرامون تقویت هماهنگی و در نظر گیری اصول کاری در تطبیق پروژهای سکتور زراعت و مالداری نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها